Totul despre Black Widow, trupa care a fascinat juriul de la Românii au talent. Fetele le-au dat palpitații lui Smiley și Pavel Bartoș!

Fetele de la Black Widow au făcut senzație pe scenă pe dansul lor, în prima ediție a emisiunii Românii au talent din al 13-lea sezon. Trupa Black Widow este formată doar din fete care își doresc să arate puterea feminină, dar și mișcările super sexy și hipnotizante.

Îmbrăcate într-o costumație complet albă, cu unghii lungi și roz, cu glitter din belșug, fetele de la Black Widow i-au uimit pe toți cu dansul lor și cu sincronul perfect pe care l-au avut pe scena de la Românii au talent. 

Cum a fascinat trupa jurații de la Românii au talent

Fetele au avut un sincron fantastic, au făcut fel și fel de „efecte”, după cum spuneau atât prezentatorii, cât și cei din juriu. Ele au reușit să ridice sala în picioare cu dansul lor fantastic și i-au uimit pe Smiley și Pavel Bartoș. 

„Mi s-a părut incredibil. Felicitări pentru idee și pentru că ați adus așa ceva pe scenă”, a spus Andra.

Citește și - Lorelai Moșneguțu și-a luat casă din banii câștigați la ”Românii au talent”: „Acum e la facultate”

„Sincronizarea, cel puțin din perspectiva asta, a părut perfectă și este tipul acela de spectacol, de moment, în care dacă greșește unul s-a terminat tot… Dacă 14 fac bine și una a greșit, s-a terminat. Și mi se pare incredibil, cât a durat momentul, niciuna n-a greșit. E o surpriză foarte plăcută să văd asemenea sincronizare”, a completat Dragoș Bucur.

Trupa Black Widow
Trupa Black Widow

„E foarte spectaculos, aș zice, o idee atât de simplă la prima vedere, dar senzația este așa, de rămâi vrăjit”, a declarant Andi Moisescu. El a fost de-a drept cucerit de dansul fetelor. „Mi se pare că este genul ală de magie vizuală, care te vrăjește. Te uiți și la un moment dat intri în transa, cum făcea șarpele Kan în Cartea Junglei. Nici nu-mi dau seama dacă a fost număr de dans sau de hipnoză”, a declarat Andi.

Trupa Black Widow a primit patru de „Da”, astfel că a trecut în următoarea etapă a concursului.

Andi a afirmat că spectacolul pe care l-au făcut nu avea cum să nu le trimită mai departe. „Cu un asemenea spectacol n-aveți cum să nu plecați altfel decât cu patru de da”, le spune Andi fetelor.

Cine este trupa Black Widow

Echipa este formată din 15 fete care sunt din Italia. Ele au ajuns să danseze împreună în momentul în care coregrafii de la școala de dans la care se antrenau au decis să unească fetele, să creeze ceva inedit, unic, uluitor, ceea ce au și reușit. Au fost bucuroase și mândre să facă parte din acest proiect.

Nu este prima oară când urcă pe scenă, au apărut la televiziuni, pe alte scene, dar reușesc de fiecare data să impresioneze oamenii prin energia lor și prin sincronizarea fabuloasă.

În echipa lor nu există niciun lider, niciun șef. Doar că, Aicha este dansatoarea principală, cea care stă mereu în față, iar restul fetelor trebuie să îi transmită de fiecare dată toată energia și așa va ieși mereu un spectacol incredibil care va cuceri milioane de oameni.

Fetele nu își doresc neapărat să câștige competiția Românii au talent. Pentru ele, principalul obiectiv este să ofere ceva distinct, ceva ce oamenii nu au mai văzut până acum și să îi încarce cu o energie pozitivă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net