Ai mai auzit așa ceva? Concurent de la ”Românii au talent”, părăsit de soție pentru un motiv de necrezut

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Emisiunea ”Românii au talent” difuzată de Pro TV nu doar că aduce pe scenă talente unice, dar reușește să și distreze publicul. La fel s-a întâmplat și în ediția de vineri, 27 ianuarie, când Alexandru Pană a cântat o melodie compusă chiar de el.

Bărbatul este carismatic, doar că numărul său nu a dat pe spate atât de tare jurații încât să meargă în etapa următoare. Cu toate astea, el a fost apreciat pentru curaj.

Citește și: Bobonete, în delir! Andrea Fedi, concurentul de la „Românii au talent”, show total pe scenă: „30 de secunde fenomenale! Ce demență! Nu-mi vine să cred!”

Care a fost reacția juriului la spectacolul făcut de Alexandru Pană?

Alexandru a cântat piesa proprie despre...divorț. Juriul a râs cu gura până la urechi de versuri. Doar că Dragoș Bucur n-a fost nici distrat, nici încântat de numărul concurentului, așteptând să se încheie, fapt pentru care a apăsat X-ul său, al lui Andi și Bobonete, iar Andra i-a spus „lasă omul să cânte”. Cei trei chiar s-au distrat, au râs, chiar dacă nu au fost impresionați de talentul și de vocea bărbatului.

Bobonete a glumit cu Alexandru, spunând că se bucură că fosta soție, despre care era melodia, a plecat, pentru că a făcut numai rău. Concurentul a spus, ironic, că motivul pentru care cei doi s-au despărțit era faptul că „gătea prea mult și eu m-am îngrășat. Am slăbit 50 de kilograme de când ne-am despărțit”.

Iată și: El este Ștefan Popescu, zis și Fane Mississippi, concurent la ”Românii au talent”. Fostul șofer de TIR a cântat exploziv

Mihai l-a întrebat dacă mai are și un alt talent, în afară de scris versuri, iar domnul Pană se pare că este foarte priceput la șah. 

Iată și: Tjasa Dobravec, acrobata de la „Românii au talent”, a fost abuzată sexual, iar sora ei a vrut să se sinucidă

Pentru că pare prea frumos să fie adevărat și pentru că Alexandru chiar voia să le arate juraților că are acest talent, a început să joace șah împotriva calculatorului. Totuși, jurații erau grăbiți, nu aveau timp să asiste la întregul joc de șah, iar Andra a decis ca numărul să ia final, apăsând și ea X-ul.

Drept urmare, Alexandru Pană nu va merge mai departe, dar a convins publicul că știe să scrie melodii amuzante și că se pricepe la jocul minții.

„Aveți patru de X, ceea ce înseamnă că ne vedem la următorul divorț”, a glumit Mihai Bobonete.

Cine este Alexandru Pană de la ”Românii au talent”?

Domnul Pană are 46 de ani, a fost jandarm, acum este pensionar și este din Gorneț, județul Prahova. El a fost pasionat încă de mic de șah, doar că nu a putut lupta pentru visul său din cauza problemelor vieții.

Marele șahist a descoperit într-o seară că se poate juca jocul său favorit pe Windows 7 și a încercat din răsputeri să se lupte cu computerul. Chiar dacă părea greu la început, a progresat și a reușit într-un final să învingă. Apoi a constatat că este singurul care a reușit această victorie, cel puțin dintre prietenii lui.

Alexandru este divorțat de un an, dar ar vrea să se recăsătorească. „Am fost căsătorit, sunt divorțat de un an de zile. (…) Eu doresc să mă recăsătoresc. Cu aceeași femeie nu”, a spus bărbatul hotărât.

Emisiunea „Românii au talent” poate fi vizionată în fiecare vineri pe Pro TV de la 20:30.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net