Cine este Sandip Brahmin de la „Românii au talent”. Jurații au regretat că nu i-au dat ”Golden Buzz”

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Sezonul 13 al emisiunii „Românii au talent” nu se sfiește să aducă talente noi, nemaivăzute până acum. Sandip Brahmin are un dar fantastic, căci a reușit fără prea mult efort să distreze publicul. Tânărul indian a dansat spectaculos, însă nu oricum. Jurații au regretat că au epuizat toate butoanele Golden Buzz, pentru că Sandip merita să primească unul, doar că nu se îngrijorează, pentru că sunt siguri că îl vor revedea în finală.

Ce număr a avut Sandip Brahamin?

Concurentul Sandip Brahmin de la ”Românii au talent” a avut un număr de dans care îmbina atât elemente de breakdance, cât și mișcări specifice stilului lui Michael Jackson. Nu se poate să nu menționăm expresia sa facială care a făcut toți banii. El a reușit să ridice în picioare întreaga sală. Publicul cerea juriului să îi ofere un Golden Buzz, dar, din păcate, nu mai aveau butoane aurii de oferit.

Sandip Brahmin a fost copleșit de aplauzele publicului, așa că s-a înclinat cu mulțumire către oameni.

Vezi și: Ce se întâmplă cu butoanele Golden Buzz de la Românii au talent în sezonul 13. Andi Moisescu a făcut anunțul

„Este primul moment de când am venit noi la Românii au talent, am aplaudat, ne-am ridicat în picioare și am rămas în picioare. Eu vreau să înțelegi un lucru. Nu ai nevoie de Golden Buzz, pentru că sigur vei ajunge în finală.”, a spus Mihai Bobonete.

„Ești ca un fulger, ai venit ca un fulger în emisiunea asta. Ne-am ridicat toți și nu ne-am mai așezat”, transmite Andi entuziasmat.

„Oamenii de acolo (n.r. din India) trăiesc în niște cutii de tablă, înconjurați de gunoaie, n-au nimic. Și iese unul ca el, un autodidact, un om care n-are cum să strălucească, conform condițiilor de acolo, el n-are cum să strălucească. Se urcă pe scenă și ne rupe, ne ridică în picioare pe toți.”, spune șocat Dragoș Bucur.

Sandip Brahmin merge în etapa următoare cu patru de „Da”.

Iată și: Bobonete, în delir! Andrea Fedi, concurentul de la „Românii au talent”, show total pe scenă: „30 de secunde fenomenale! Ce demență! Nu-mi vine să cred!”

Cine este Sandip Brahmin, concurentul de la ”Românii au talent”?

Concurentul care a uimit publicul are 22 de ani și vine din Darjeeling, India. Meseria lui este cea de dansator și profesor de dans.

El a descoperit că este atât de talentat din copilărie, după ce niște oameni în vârstă de la el din sat l-au pus să danseze. Mama lui era dansatoare și de la ea a moștenit acest dar.

Iată și: Tjasa Dobravec, acrobata de la „Românii au talent”, a fost abuzată sexual, iar sora ei a vrut să se sinucidă

A învățat dansul pe cont propriu, nu are studii superioare, mai urmărea videoclipuri pe Youtube și punea în aplicare ceea ce vedea acolo. Modelul lui este Michael Jackson, iar pe lângă dans, altă mare pasiune a lui este actoria.

Consideră că mișcările sale spectaculoase îl vor duce până în finală. Visul său cel mai mare este să își reprezinte țara în care s-a născut pe o scenă internațională.

Mai citește și: Eduard Dragu Sălăgean, concurentul bolnav de autism de la Românii au talent, bătut și înjurat: „Mă încuia în baie și făcea ca o fantomă”

Mediul din care provine nu este unul foarte favorabil, a recunoscut că au fost zile în care nu avea ce să mănânce, cu ce să se îmbrace și au fost situații în care a fost nevoit să doarmă afară, sub cerul liber. Are 42 de kilograme și, cu toate astea, el reușește să performeze în ceea ce face, fiind, în mai puțin de șase luni, urmărit de peste 100.000 de persoane.

Citește și: Tjasa Dobravec, acrobata de la „Românii au talent”, a fost abuzată sexual, iar sora ei a vrut să se sinucidă

Pentru el este prima dată când vine în România, a fost încântat și i-a plăcut această experiență.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net