Fetița care a cucerit Germania: „Sunt româncă. Am venit să le cânt și românilor.” Moment unic la Românii au Talent

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Emisiunea Românii au Talent s-a bucurat de un moment de excepție creat de Elena Țurcan, fetița care a cucerit Germania în 2021. Micuța soprană în vârstă de 11 ani a făcut senzație în show-ul de la Pro TV.

Elena Țurcan a creat un moment unic la Românii au Talent
Elena Țurcan a creat un moment unic la Românii au Talent

Elena este fiica unor imigranți români din Germania. La sfârșitul anului 2021, aceasta devenea un star în Germania, după ce a câștigat concursul „Das Supertalent”. 

Părinţii fetiţei, Gabriel şi Laura Țurcan, au emigrat, în 2002, în Germania. Elena a început să fredoneze melodii când avea doar opt luni, după cum a spus mama ei în emisiunea „Das Supertalent“, iar de câțiva ani ia lecții de canto. Micuța soprană s-a hotărât acum să-i cucerească și pe români,

„M-am născut în Germania, dar sunt româncă. Am venit să le cânt și românilor. Am fost în Germania, la «Supertalent», am ajuns până la finală“, a spus fetița când a urcat pe scena de la Românii au talent.

„Și cine a câștigat în anul acela?“, a întrebat Andi Moisescu. „Eu“, a răspuns cu modestie Elena. „Dăruiește-ne ceva și nouă. Uimește-ne!“, i-a spus Andi Moisescu, iar Elena Țurcan a făcut exact acest lucru.

Moment de excepție la Românii au talent. Elena Țurcan, interpretare magică a piesei „O sole mio“

Toți membrii juriului Românii au talent au fost cuceriți de vocea excepțională a Elenei, dar și modul în care interpretat celebra melodie O sole mio. La finalul piesei, micuța soprană a fost aplaudată în picioare de juriu și de public.

„Mi se pare incredibil. Dacă aș fi închis ochii și n-aș fi văzut că e un copil în fața noastră, nu m-aș fi gândit niciodată că tu poți cânta așa la vârsta ta. Drumul tău e scris deja, noi doar ne-am bucurat că te-am avut aici, că ne-ai cântat și nouă. Sunt sigură că vei cânta pe cele mai mari scene ale lumii“, i-a spus Andra.

De-a lungul interpretării ei, am tot încercat să leg vocea de ceea ce văd. Și mi-a fost imposibil. E o surpriză totală și mă bucur că ai ajuns la nivelul la care nu mai cânți pentru validare, ci cânți pentru a obține dragostea publicului. E admirabil că ai venit în emisiunea noastră, o luăm ca pe un cadou“, a adăugat Andi Moisescu. Cu patru de „Da“, Elena Țurcan a trecut în etapa următoare la Românii au talent.

Elena Țurcan a cucerit Germania: „Când sunt pe scena asta, simt că sunt româncă"

În 2021, Elena Țurcan, fiica unor emigranți români, făcea senzație în Germania și câștiga talent-show-ul „Das Supertalent“, de la RTL.

Elena a fost primul concurent care a evoluat în prima ediție a emisiunii și a interpretat „O mio babbino caro“, din opera „Gianni Schicchi“, de Giacomo Puccini. Ea a primit Golden Buzz și astfel a ajuns direct în finală, transmite Adevărul.

În ultimul act de la „Das Supertalent“, Elena a cântat „Ave Maria“ și a obținut cele mai multe voturi din partea publicului, fiind desemnată câștigătoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
netflix shutterstock jpg
catalin bordea andreea vinatoru colaj instagram jpg
banner smiley png
Banner Alin oprea talisman
netflix jpeg
banner andreea raicu png
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
image
actualitate.net
image
actualitate.net