Imagini rare cu Andra, din prima ediție Românii au talent. Cât de mult s-a schimbat de-a lungul anilor

Ultima actualizare:

Andra face parte din juriul show-ului Românii au Talent încă din primul sezon, din 2011. Câteva fotografii rare cu Andra din prima ediție a Românii au talent o să vă arate cât de mult s-a schimbat artista în cele 13 sezoane ale emisiunii pline de emoție și dramatism.

Fotografii de colecție cu Andra, din prima ediție Românii au talent

Iată, în galeria foto de mai sus, câteva imagini rare cu Andra, din prima ediție Românii au talent. Vedeta s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor, dar parcă este din ce în ce mai frumoasă și mai elegantă. 

La ora actuală, Andra este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, așa că nu este deloc surprinzător faptul că artista a fost prima opțiune a producătorilor emisiunii Românii au Talent și în acest sezon. Intresant este însă cât de mult s-a schimbat cântăreața de-a lungul anilor. Din imaginile rare cu Andra ce au fost realizate la prima ei participare la masa juraților din prima ediție Românii au talent se poate vedea că natura este de partea ei, iar numărul anilor care au trecut nu și-au pus amprenta asupra frumuseții vedetei.

13 sezoane pline de emoție și dramatism

Ajuns la ediția cu numărul 13, la masa celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii alături de Andra se află acum Andi Moisescu, și el un veteran al emisiunii, dar și doi noi veniți: Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Alături de cei patru, în culise, sunt și în acest an Smiley și Pavel Bartoș. Cel mai îndrăgit cuplu de prezentatori este gata să dea din energia lor concurenților și să țină voia bună la cele mai înalte cote.

„Am fost fascinată. Trebuie să vă uitați la acest sezon ca să vedeți de ce este așa numit, magic. Ăsta este răspunsul corect. Nu trebuie să vă zic eu. Eu vă spun că am fost fascinată, m-am simțit extraordinar de bine alături de colegii mei văzând atâtea numere care ne-au trecut prin toate stările, iar magia trebuie să o descoperiți voi”, a spus artista la începerea celui de-al 13 sezon Românii au talent.

„Sunt foarte nerăbdătoare să descopăr noi oameni talentați care își vor înfrânge timiditatea și vor urca pe scenă ca să ne arate ce îi face unici! Întotdeauna sunt surprinsă de spectacolul creat de ei și sunt convinsă că și de această dată așteptările noastre vor fi depășite!”, a mai spus artista.

Andra, marcă a show-ului „pielea de găină”

Artista trăiește cu mare emoție fiecare moment prezentat pe scena, identifică talentul muzical și nu numai atunci când îl întâlnește, iar experiența acumulată în toate sezoanele de până acum își spun cuvântul. Andra încearcă să îi înțeleagă pe toți cei care se înscriu la emisiune, chiar și pe cei al căror loc cu siguranță nu se află acolo.

Ea este mereu cu zâmbetul pe buze și gata să spună oricui o vorbă bună. Și deja a devenit o marcă a show-ului „pielea de găină” a cântăreței, induioșată de demonstrațiile de talente ale participanților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net