Jorge e mega încântat! Este invitatul Andrei, în concertele artistei de Crăciun

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Jorge (40 ani) se bucură din plin de această perioadă încărcată și de magia sărbătorilor de iarnă. Artistul are un motiv de bucurie, pentru că i s-a mai îndeplinit un vis. A ajuns pe aceeași scenă cu Andra (36 ani), în concertele pe care soția lui Cătălin Măruță (44 ani) le-a pregătit pentru fanii ei, în acest sezon.

Este o reală plăcere să cânt alături de Andra. Invitația a venit din prietenie și foarte natural. Eram pe aceeași scenă în Bacău și ne-a plăcut să cântăm împreună. Andra și Cătălin au venit cu ideea iar eu am zis Da!“, ne-a mărturisit Jorge, artistului mergându-i din plin, pe plan profesional.

Astfel, Jorge va cânta câteva piese de Crăciun cu Andra, în concretele artistei organizate special cu ocazia sfintei sărbători,în luna decembrie în București și în Bacău. „Când aud vocea Andrei, știu că am o zi bună!”,a mai completat interpretul, nerăbdător să urce pe scenă cu Andra și vizibil emoționat la repetiti, alături de marea artistă.

Andra se bucură din plin de sărbători și de zilele petrecute cu familia. La rândul său, Andra e fericită că va profita de câteva zile libere și se va bucura de familia ei frumoasă și numeroasă.

Vin sărbători, zile libere, prilej de bucurie și de făcut daruri! Cel mai frumos este să fim împreună, dar, și dacă suntem la distanță, e minunat să le transmitem celor dragi că sunt importanți pentru noi.

Le dăm un telefon și ne mai potolim dorul, le trimitem un cadou sau bani pe card, să își îndeplinească o dorință!”, a notat Andra pe rețelele de socializare. Recent, artista a făcut spectacol, într-un avion cu destinația Cluj-Napoca. Andra a cântat chiar la microfonul utilizat de personalul de bord pentru a transmite instrucțiuni, iar ceilalți pasageri au acompaniat-o. Microfonul Andrei a fost ținut chiar de soțul ei, Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net