Cum le-a filmat Cătălin Măruță pe Andra și Eva, în baie. Ipostaze rare cu artista și fetița lor!

Cătălin Măruță le-a filmat pe Andra și micuța Eva în cea mai haioasă ipostază! Imediat după concertul de Crăciun, cele două , deși era 1 dimineața, au avut nevoie de o baie fierbinte pentru a scăpa de coafura care i-au dat pe toți pe spate. 

Andra a făcut furori și „piele de găină”, așa cum îi place artistei să spună, la concertul său de la Opera Națională din București. Alături i-a stat chiar fiica ei, Eva, care a cântat alături de ea un cântec de Crăciun, spre bucuria tuturor. 

Eva Măruță, „probleme” în miez de noapte, imediat după concert

Cine spune că viața de artist este ușoară, ar trebui să se mai gândească puțin la acest aspect...Se pare că asta a înțeles, pe deplin, Eva, după ce a cântat cu Andra pe scena Operei Naționale. Cele două au bucurat și s-au bucurat, dar atunci când au ajuns acasă, au avut ceva de...reparat!

La ora 1, trecut de miezul nopții, cele două s-au pus pe treabă. Bine, mai mult Andra, căci micuța Eva a fost cu adevărat răsfățată. Pentru că și-a dorit să arate impecabil pe scenă, Eva a fost și ea coafată. Dar produsele de styling nu sunt chiar cele mai comode, așa că fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a avut nevoie de o baie zdravănă, dar și de un masaj capilar pe cinste. Și cine să facă aceste lucruri cel mai bine, dacă nu Andra?

Citește și - Andra și fiica ei, moment emoționant pe scena Operei Române. „A fost magic! Mai vreau să cânt alături de mama mea”

Amuzat de situație, Cătălin Măruță a pus rapid mâna pe telefon și le-a filmat pe cele două. Andra, nemachiată și cu părul prins într-un coc, o spăla de zor pe păr pe Eva, care deși era obosită, nu putea adormi cu lipiciul și fixativul și tot ce s-a mai pus în părul ei, în realizarea coafurii. Iată dialogul haios dintre cei doi, surprins într-un clip video de Cătălin Măruță, în timp ce Andra îi spăla părul fiicei lor, Eva:

Cătălin Măruță: Vedetele, la 1 noaptea, după concert.

Eva: Am lipici în păr, efectiv am lipici în păr. 

Cătălin Măruță: Dar e 1 noaptea și, în loc să ne odihnim, asta facem? Deci nu-i ușoară viața de artistă, Eva, nu?

Eva: Nu, nu-i ușoară...

Cătălin Măruță: Și mami, de pe scenă, a coborât să facă masajul de seară... Vă iubesc!

Andra, concert emoționant la Opera Națională

Ca în fiecare an, Andra iubește să aducă bucurie și emoție în sufletele fanilor săi, în prag de sărbători. Anul acesta, la Opera Națională din București, artista a susținut un concert cu colinde, iar alături de ea, pe scenă, au urcat mai mulți artiști cunoscuți. 

Surpriza serii a fost chiar Eva Măruță! Îmbrăcată la fel ca mama sa, într-o rochie roșie, specială pentru sărbători, Eva a fost admirată și aplaudată pentru performanța ei artistică. Andra a fost extrem de încântată de concertul susținut, așa că imediat după eveniment, artista le-a transmis un mesaj frumos fanilor săi, pe Instagra. „O seară magică aseară, la Opera Română. Odată cu primul concert a debutat și turneul național Vis de Iarnă! Sunt copleșită de mesajele voastre frumoase și de căldura cu care invitații mei speciali au acceptat invitația mea. Vă iubesc și ne vedem din nou în seara asta”, a scris Andra pe rețeaua de socializare, la momentul respectiv. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net