Andra și fiica ei, moment emoționant pe scena Operei Române. „A fost magic! Mai vreau să cânt alături de mama mea”

Ultima actualizare:

Andra și fiica ei au cântat împreună la Opera Română. Click! îți arată cât de bine s-a descurcat Eva Măruță, dar și momentul în care mama ei a ținut un discurs emoționant.

Moment emoționant. Andra și Eva Măruță au cântat împreună. Foto: colaj/Facebook
Moment emoționant. Andra și Eva Măruță au cântat împreună. Foto: colaj/Facebook

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani. Au împreună doi copii care le calcă pe urme și cu care se mândresc la fiecare pas. Recent, îndrăgita cântăreață a avut parte de un moment special alături de fiica ei.

Andra și Eva Măruță au cântat împreună la concertul de Crăciun susținut de artistă la Opera Română. Micuța în vârstă de doar 7 ani a fost adorabilă, iar mama ei a precizat în fața publicului că speră că Eva o va invita la concertele sale atunci când va fi mare.

„Acum trei ani am cântat pe această scenă, avea patru ani, acum are șapte ani. Atunci când ea va crește mare sper ca ea să mă invite la concertele ei”, a spus Andra.  

Moment emoționant! Andra și fiica ei, Eva Măruță, au cântat împreună

Jurata de la „Românii au talent” și fiica ei au emoționant publicul cu prestația de la concertul de Crăciun susținut de Andra la Opera Română.

Clipul video a fost postat chiar de Eva Măruță pe rețelele de socializare. Fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a scris și un mesaj emoționant, în care îi declară mamei sale că o iubește.

Totodată, micuța speră să mai cânte împreună cu Andra și cu alte ocazii. „A fost magic! Mai vreau să cânt alături de mama mea! Te iubesc!”, a scris Eva.

La concertul Andrei au cântat numeroase vedete

Eva Măruță nu a fost singura invitată a Andrei la concertul de Crăciun. Lângă vedeta de la Pro TV au cântat nume grele precum Dan Bittman, Narcisa Suciu, Adela Popescu, Mario Fresh, Jorge sau Mioara Velicu.

„O seară magică aseară, la Opera Română. Odată cu primul concert, a debutat si turneul național „Vis de Iarnă”! Sunt copleșită de mesajele voastre frumoase și de căldura cu care invitații mei speciali au acceptat invitația mea”, a precizat artista după concert, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

Andra și Cătălin Măruță, despre educația copiilor lor

Cătălin și Andra au doi copii
Cătălin și Andra au doi copii

Cătălin Măruță și Andra au doi copii adorabili. David și Eva sunt dezinvolți și vorbăreți, exact ca părinții lor. Încă de la o vârstă fragedă, cei doi sunt activi și în mediul online, acolo unde și-au format comunități impresionante.

Și noi observăm cât sunt de dezinvolți. Asta ține de personalitatea lor, clar, nu de educația pe care o primesc. Nu este de mirare totuși că se exprimă ușor, având în vedere că amândoi părinții lor sunt în showbusiness, vorbăreți, extrovertiți...”, a declarat Andra, în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Viva.

Categoric, așchia nu a sărit departe de trunchi. Pe de altă parte, sunt și familii în care copiii au cu totul altă personalitate decât a părinților și e important să le-o respecți și să nu îi forțezi să facă ce nu își doresc. Noi suntem atenți să îi protejăm cât putem de mult și să le dăm spațiu să fie ei înșiși.”a completat și Cătălin Măruță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net