De Revelion, artiștii își umplu conturile! Delia și Andra sunt plătite regește

Ultima actualizare:

Revelionul este aproape, iar artiștii deja au agendele pline și și-au programat concertele pe care le vor susține în noaptea dintre ani. Mulți dintre ei încasează sume frumoase pentru recitaluri care nu depășesc o oră. Așa cum era de așteptat, Delia și Andra, două dintre cele mai iubite artiste primesc cele mai mari sume, pe măsura vechimii și renumelui pe care îl au în industria muzicală. 

Delia și Andra vor concerta de Revelion
Delia și Andra vor concerta de Revelion

În fiecare an, de Revelion, artiștii noștri își rotunjesc conturile și fac mulți bani, deși sărbătoresc trecerea dintre ani departe de familie și de cei dragi. Eforturile și sacrificiile par să merite dacă ne gândim că unii dintre ei concertează în 2-3 locuri pe seară și, după doar câteva ore de cântat, sunt mai bogați cu mii de euro! 

Citește și: Ce tarife astronomice au vedetele pentru a face show la Balul Bobocilor 

Delia, Andra, The Motans, Irina Rimes, Theo Rose sunt doar câțiva dintre artiștii care nu vor sta acasă de Revelion, ci în fața publicului pentru a marca așa cum știu mai bine, adică prin cântec, trecerea dintre ani. 

Conform Fanatik, Irina Rimes încasează în noaptea de Revelion 15.000 de euro pentru un concert de 90 de minute, în timp ce colegul său de breaslă, Denis Roabeș, solistul formației The Motans cere 20.000 de euro pentru un recital similar. De înțeles, ambii sunt în mare vigă, iar melodiile lansate de ei reușesc mereu să ajungă în topurile muzicale și în Trendingul de pe Youtube. Aceeași sumă, de 20.000 de euro o percepe și Andra pentru un concert susținut la trecerea dintre ani. 

Vezi și: Delia plătește o avere pentru hainele pe care le poartă 

Nici Cleopatra Stratan nu o duce deloc rău. Tânără este, de multă vreme, mult mai căutată decât tatăl ei, persoana care a introdus-o în lumea muzicală. Potrivit aceleiași surse menționată antorior, Cleopatra cere 6.000 de euro pentru a încânta publicul de Revelion. 

Cât despre Delia, nu se cunoaște cu exactitate suma pe care ea o va primi. De ani buni, însă, artista concertează în mai multe locații de Revelion. În Piața Constituției, dar și la evenimente private. La finalul serii și după adunarea tarifelor de la fiecare concert, Delia poate reveni acasă mai bogată cu 30.000 de euro!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net