Cleopatra Stratan, apariția serii, într-o rochie cu un decolteu amețitor! VIDEO

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cleopatra Stratan și soțul ei, Edward Sanda, au reușit să atragă toate privirile în cadrul unui eveniment monden, fiind, cu siguranță, „cuplul serii”! Tânăra în vârstă de 19 ani a bifat o apariție de senzație, optând pentru o rochie îndrăzneață, cu decolteul adânc la vedere. Iată imaginile exclusive!

Cleopatra Stratan a strălucit la brațul soțului ei, Edward Sanda Foto: Instagram
Cleopatra Stratan a strălucit la brațul soțului ei, Edward Sanda Foto: Instagram

De când a devenit soție cu acte în regulă, Cleopatra Stratan n-a fost genul care să își pună „baticul” pe cap, părând că este chiar și mai îndrăzneață în apariții!

Vezi și: Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, secrete din căsnicie. Cum s-a schimbat viaţa celor doi

Cleopatra Stratan, apariția serii la un eveniment monden

Acum în vârstă de 19 ani, cel mai probabil fiica lui Pavel Stratan încearcă să își „spele” imaginea de fetiță inocentă, cu care au rămas admiratorii săi în minte încă de pe vremea când îl striga pe „Ghiță” în piese. 

În prezent o tânără în toată regula, Cleopatra s-a maturizat și știe cum să își pună în valoare toate atuurile, în special cele fizice. Cleo întoarce privirile chiar și atunci când se află la brațul soțului ei, Edward Sanda, care pentru evenimentul anterior menționat nu s-a lăsat nici el mai prejos.

Nu rata: Prima poză cu Cleopatra Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda. Avem toate detaliile de la nuntă

Ambii, extrem de eleganți și asortați, și-au făcut cu adevărat intrarea pe covorul roșu. Tinerii soți au optat pentru ținute în nuanțe de gri, Cleopatra alegând o rochie lungă până în pământ, cu un decolteu amețitor și o crăpătură generoasă pe un picior. Aceasta a accesorizat outfit-ul cu un colier argintiu și pantofi în aceeași nuanță.

La rândul său, Edward Sanda a purtat un costum elegant, gri, cu o cămașă albă pe dedesubt și pantofi de culoare închisă.

Și-a pus Cleopatra Stratan silicoane?

Reporterii noștri, aflați la locul evenimentului, ne-au informat că tânăra Cleopatra Stratan a atras toate privirile ca un magnet, părând că și-a dorit ca atenția să se îndrepte în mod special în zona bustului, lăsat generos la vedere.

Să fi apelat aceasta la o operație de augumentare mamară? Cert este că artista și-a etalat mândră decolteul, fără pic de inhibiții. Efectul a fost scontat, însă privirile grijulii ale soțului ei le contracarau pe toate celelalte. 

Pe același subiect: Soții Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit mesajul din interiorul verighetelor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în 2021

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut pasul cel mare în luna august a anului trecut, atunci când au ajuns în fața altarului. Ceremonia a fost organizată în aer liber, iar tinerii îndrăgostiți s-au bucurat, alături de familie și prieteni, de cele mai frumoase amintiri pe care le vor rememora peste ani. 

Pavel Stratan, socrul mic, a fost nelipsit de la marele eveniment, aducându-și plusul de emoție în ecuație. Cântărețul a fost, de asemenea, și una dintre surprizele serii, după ce a urcat pe scenă chiar la nunta fiicei sale. Nici mireasa nu s-a lăsat mai prejos, Cleopatra acompaniindu-l pe acesta la un moment dat, spre deliciul invitaților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net