Soții Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit mesajul din interiorul verighetelor

16 august 2021
image
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit sâmbătă, 14 augustfoto: Instagram

Mesajul din verighetele soților Cleopatra Stratan și Edward Sanda este unul special. Ce doi soți și-au gravat numele în interior.

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 ani), care s-au căsătorit sâmbătă, 14 august, și-au gravat numele în interiorul verighetelor din aur alb. Solistul poartă numele soției și viceversa.

image
Verighetele mirilor Edward Sanda și Cleopatra Stratanfoto: Instagram

În plus, verigheta purtată de Cleopatra are încrustate 20 de diamante, în timp ce a lui Edward este mai simplă, tipic bărbătască. "În interiorul fiecărei verighete scrie numele nostru. Pe a mea scrie numele soției mele, iar pe a ei, numele bărbatului ei", a spus Edward Sanda, pe Instagram.

Petrecere la piscină, după cununie

Edward și Cleopatra s-au căsătorit pe data de 14 august, într-un cadru de vis. Nașii cuplului au fost actorul Dan Badea și soția lui, Mădălina. Petrecerea a avut loc la un restaurant cu piscină și a fost de vis.

"La început am fost prieteni ... dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 august vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, scria Edward Sanda pe Facebook.

stanga
dreapta
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Pe rețelele de socializare, fiica lui Pavel Stratan a postat și o imagine de la eveniment: îmbrăcată într-o rochie superbă, tânăra îl ține în brațe pe cel care i-a devenit soț! Urmăritorii de pe rețelele de socializare le-au transmis o mulțime de urări. ”Cea mai frumoasă zi din viața noastră!”, este mesajul postat de Cleopatra pe Instagram. Pentru a marca așa cum se cuvine ce mai important moment din viața lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o piesă ce spune povestea lor de dragoste.

Citește și:

Prima poză cu Cleopatra Stratan mireasă! Solista s-a măritat, la 18 ani, cu Edward Sanda. Avem toate detaliile de la nuntăImagini de poveste de la nunta Cleopatrei. Tortul a fost o inimă imensă, dansul mirilor, de vis, iar Pavel Stratan, un socru fericit

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
andreea marin lisabona 3 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg