Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, secrete din căsnicie. Cum s-a schimbat viaţa celor doi

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi este, cu siguranță, cel format din Edward Sanda (24 de ani) și Cleopatra Stratan (19 ani), care s-au căsătorit. Click! a stat de vorbă cu ei la avanpremiera peliculei "Marry Me", cu Jennifer Lopez și Maluma în rolurile principle și iată ce am aflat despre cum își vor petrece ziua îndrăgostiților și aniversarea lor.

image

Click!: Cum e viață de bărbat însurat?

Edward Sanda: Facem doi ani de relație peste trei zile, pe 11 februarie, de când suntem împreună. Aproape de Sfântul Valentin.

Și de când vă cunoașteți?

De patru ani, ne-am cunoscut la studiourile Famous Production.

Ți s-a schimbat viața în vreun fel?

În bine. Noi suntem normali, naturali, locuim singuri, nu ne restricționam unii pe alțîi. Au fost niște schimbări, dar în bine, totul e mai intens, simțim lucrurile mai intens față de început și nu e rău. Nu ne certăm, nu aruncăm cu farfurii prin casă... Amândoi calmi, nu suntem niciunul certăreț, suntem ok.

Edward Sanda: "Ne dorim copii, dar nu avem în plan acum"

Pe când moștenitorul?

Toată lumea ne întreabă, deja au scris ziarele de vreo 12 ori până acum că este însărcinată și nu este. Cred că atunci când va fi nu mai crede nimeni. Momentan, ne dorim mult dar nu avem în plan.

Urmează o vacanţă, ceva?

Da, vom merge în Franța, la Paris, la finalul lunii martie, vrem să mergem la Disneyland, n-am fost niciodată, e prima oară. Vrem să mergem 4-5 zile la Paris și după care așteptăm vara să mergem într-o plecare in Grecia, Italia, Sardinia.

Ce urmează în cariera ta?

Mai multe colaborări cu artiști surpriză iar Cleopatra pregătește un album, al cincilea cu super piese. Și ea va avea colaborări surpriză.

Cleopatra Stratan: "De ziua noastră ne vom relaxa!"

Și interpreta hitului "Ghiță" ne-a povestit că urmează multe surprize muzicale. În rest se pregătește de aniversarea celor doi ani pe care îi împlinește împreună cu soțul ei Edward Sanda.

"M-am mutat la casă mea, dar nu s-a schimbat nimic în viață noastră. Ceeea ce făceam înainte de căsătorie facem și acum. Noi ne-am închegat relația de când ne-am cunoscut, emoțiile sunt mai intensificate. Facem doi ani de când suntem oficial împreună, e aniversarea noastră și vrem să fie cât mai relxanta ziua aia. Am hotărât să mergem într-un loc în care să ne relaxaam total, la spa, la masaj, să ne relaxăm și noi că merităm și noi măcar de ziua noastră", ne-a spus solista.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
Ana de Armas foto profimedia 0712797429 jpg
Gazprom FOTO Shutterstock
image
image
image
image
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
sotie Arsinel jpg
foto 1 arsinel Adevarul (7) jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
FotoJet (4) jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg