Cât ia Cleopatra Stratan pentru 35 de minute de cântat. Solista face bani și din reclame la bijuterii și dulciuri

Ultima actualizare:

    Cleopatra Stratan, gheișa de la Masked Singerfoto: PRO TV
Cleopatra Stratan, gheișa de la Masked Singerfoto: PRO TV

Toată lumea o ştie de mică, atunci când a lansat „Ghiţă”, piesa care a înconjurat lumea şi din care încă mai primeşte drepturi de autor. Cleopatra Stratan face bani încă din copilărie şi iată că, la 19 ani, are în continuare contracte foarte bune, chiar şi în pandemie, căci este solicitată de mai multe firme şi are şi concerte.

Micuţa puştoaică care a cucerit acum 16 ani o lume întreagă cu melodia „Ghiţă” a împlinit deja 19 ani şi s-a căsătorit cu alesul ei, solistul Edward Sanda, cu care colaborează muzical de câţiva ani. Este vorba de simpatica şi talentata Cleopatra Stratan, care a făcut bani de mică şi încă mai face de pe urma pieselor sale care au avut succes în toată lumea, din India până în China şi Japonia. 

Încă de mică şi-a lansat propria păpuşă şi hăinuţe asemănătoare cu cele purtate de ea în videoclipurile ei, mai ales cele din piesa care a făcut-o celebră. În continuare face muzică, este compozitor şi textier, colaborează cu mai mulţi artişti de la Famous Production, iar atunci când are concerte primeşte sume colosale, mai mari chiar decât soţul ei, dar şi decât tatăl, cunoscutul Pavel Stratan. 

„Cleopatra Stratan câştigă sume între 4.500 şi 5.000 de euro, la un concert de 35 de minute, mult mai mult decât tatăl ei, Pavel Stratan, care are un tarif de 2.500 de euro, pentru un recital. Iar soţul ei, Edward Sanda, ia aproximativ 1.500 de euro, pentru un spectacol de 45 de minunte”, ne-au spus surse din preajma solistei. Cântăreaţa care s-a mutat deja în Bucureşti după nuntă cu partenerul ei este în continuare solicitată să apară la evenimente private şi emisiuni de televiziune. De exemplu, a fost solicitată să apară în show-ul „Masked Singer România” de la PRO TV, unde a fost Gheişă, o mască complicată, şi a trebuit să ţină secret totul. Nici nu a fost greu, căci imediat după nuntă a plecat în luna de miere, iar la întoarcere, când ne-am întâlnit cu ea ne-a povestit că nu se uită la televizor, deci nu ştie despre ce e vorba. Secretul trebuia păstrat până la final, doar a semnat un contract gras cu PRO TV, urmând să mai apară în viitor în show-urile acestui post de televiziune. 


    Cleopatra Stratan este imaginea unei cofetării din Chișinău, care are câteva locaţii și în București
Cleopatra Stratan este imaginea unei cofetării din Chișinău, care are câteva locaţii și în București

Un alt contract l-a semnat cu o firmă de bijuterii pentru care şi-a împrumutat imaginea, realizând mai multe şedinţe foto în care le poartă podoabele. Există o mulţime de panouri cu Cleopatra prin Capitală, dar şi prin ţară, iar solista s-a pozat cu un astfel de panou pe stradă. În plus, vedeta mai e imagine şi pentru o cofetărie din Chişinău, Dulcinela, care are câteva locaţii şi în România, cele mai recente fiind deschise în Bucureşti. „Am lansat deja împreună cu ei tortul Cleopatra Stratan după o reţetă proprie, pe care am avut-o la nuntă. Tot de la ei am avut candy barul de la nuntă şi au nişte produse extraordinare. De la ei am mâncat mereu produse şi mi-au plăcut”, ne-a povestit Cleopatra Stratan. Solista este în continuare solicitată atât în ţară, cât şi la Chişinău, însă îi place ceea ce face, mai ales că în perioada aceasta nu prea sunt concerte, din cauza pandemiei de coronavirus.  


    Solista s-a pozat sub un panou cu reclama pe care o face la bijuterii
Solista s-a pozat sub un panou cu reclama pe care o face la bijuterii

Şi alţi puşti au venituri importante

  • David Dobrincu are 10 ani şi este deja cântăreţ, actor, dansator, pune voci pentru filme de la Disney. Recent a filmat un nou videoclip şi a fost solicitat să apară în serialul cu Catherine Zeta Jones şi George Burcea, dar şi în noul film cu 5Gang. 

  • Şi Victoria Golici a apărut, la doar 8 ani, în reclame de ouă cu surprize, la magazine de bricolaj, la fast-food, farmacii şi lista poate continua. În plus, este model şi cântăreaţă, apărând la „Românii au talent”.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net