Bianca Drăgușanu și Măruță, întâlnire de pomină pe teritoriul divei: «Profită de prezența mea!»

Bianca Drăgușanu i-a declarat război lui Cătălin Măruță, după ce prezentatorul ar fi pus-o într-o lumină negativă, în cadrul emisiunii sale. Cei doi au avut parte, recent, de o întâlnire de gradul zero în complexul rezidențial al divei. Măruță și Bianca au început să se filmeze unul pe altul, iar dialogul dintre ei a fost presărat cu câteva ironii, dar și declarații surpriză.

BeFunky collage (23) jpg

Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță au intrat în conflict anul trecut, după ce diva a fost invitată la el în emisiune și a fost asaltată cu întrebări intrusive, care nu au fost deloc pe placul ei. Bianca a jurat din acel moment că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu Cătălin Măruță, iar apele s-au liniștit între ei, până recent, când cei doi au dat nas în nas chiar în complexul rezidențial unde locuiește diva. 

Măruță, mereu pus pe șotii, dar și cu chef să agite spiritele, s-a dus direct spre Bianca și a început să o filmeze, în timp ce blondina se afla în mașină. O situație total neplănuită, care ar fi putut reaprinde vechiul scandal, având în vedere că Bianca Drăgușanu este o femeie vulcanică, care nu iartă și nu uită.

În mod surprinzător, prezentatorul și diva showbiz-ului românesc au avut un schimb de replici savuros, din care a reieșit că sunt amândoi dispuși la o reconciliere și preferă să fie mai degrabă prieteni decât dușmani. Măruța a fost mai galant ca oricând cu Bianca și, pentru a «îndulci» relația dintre ei, prezentatorul i-a oferit o bomboană. Diva i-a mărturisit că dorește să vină la podcastul său, semn că este gata să îngroape securea războiului. 

Bianca Drăgușanu despre Cătălin Măruță: «E un om pervers și viclean»

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță a fost generat de întrebările «tendențioase» pe care i le-ar fi pus prezentatorul, atunci când blondina a fost invitată în emisiune. Măruța a întrebat-o pe divă cum își câștigă banii și dacă are carte de muncă, fapt ce a enervat-o din cale afară pe Bianca Drăgușanu, care a considerat că vedeta PRO TV a lansat un atac asupra ei cu scopul de a o pune într-o lumină nefastă.

Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tendențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune

 Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează”, a declarat Bianca Drăgușanu la acea vreme pentru SpyNews.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
infidelitate jpeg
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg