Ce a făcut Andra în avion întrece orice imaginație. Pasagerii au rămas cu gura căscată!

Pe unde merge, face show, asta e clar! Andra a surprins încă o dată cu energie și voie bună și se pare că nimic nu o oprește din a face ceea ce iubește cel mai mult: muzică!

Aflată la bordul unui avion cu destinația Cluj, Andra a oferit un recital de excepție. Unde mai pui la socoteală faptul că reprezentația artistică a fost una gratuită, lucrurile parcă par și mai frumoase!

Andra a cântat la receptorul la care se fac anunțurile, în avion

Plină de energie ca întotdeauna, Andra a cântat chiar la receptorul la care sunt făcute anunțurile de către șeful de echipaj. Receptorul nu a fost ținut de vreo stewardesă, ci chiar de Cătălin Măruță, soțul vedetei. 

Versurile cântate de Andra făceau parte, cel mai probabil, din cântările bisericești catolice. Ea cânta un vers, iar mai apoi îi lăsa pe ceilalți pasageri să cânte, după ea. Nu a fost vorba de orice pasageri, ci numai de nume din lume artistică, dar și de influenceri și tiktokeri cunoscuți. În primele rânduri s-a aflat și Virgil Ianțu, care însă nu a participat la reprezentația artistică a Andrei. A ascultat cuminte de pe scaunul lui întregul spectacol, fără a avea prea multe gesturi. 

Citește și - Eva Măruță a învățat-o pe Andra un dans la modă! Clipul a ajuns viral!

La bordul avionului se afla și Andrei Tudor, cunoscutul dirijor de orchestră și bunul prieten al Andrei, cel care îi este alături, an de an, în cadrul concertelor de Crăciun. Andra a postat și pe Instagram videoclipul în care cânta, iar mulți dintre internauți au felicitat-o pentru faptul că poate interpreta absolut orice. 

Artista a fost aspru criticată pentru repertoriul muzical

Au existat, însă, câțiva oameni care i-au condamnat gestul de a cânta cântece bisericești catolice. 

„Și ceva românește ? Doar ești promovată și ascultată de poporul român …. Mă înnebuniți cu atâtea englezisme 🙄🙄👏 / Penal.. lipsește sufletul, e doar o scălămbăială stranie / Ce ai făcut tu aici este absolut o insultă. Tu nu ești femeie de culoare într-o biserică din State. Ești româncă și în acte, și ca locație. De unde vă tot permiteți voi să insultați biserica ce nu vă aparține pentru likeuri și faimă, nu am să înțeleg! Să îți fie rușine! Numai cultural appropriation și hoție de alte culturi știți. Vedeți-vă și respectați-vă cultura și biserica voastră și nu îi mai terfeliți pe alții pentru viewuri. Vomă direct!”, au fost câteva dintre comentariile internauților care au considerat nepotrivit repertoriul Andrei, de la bordul avionului. 

„Te iubesc ❤️ și Succes și distrează-te la concertul tău de mâine🙏🏼 / Muzica nu are bariere! Cânți ce vrei și asculți ce vrei! Andra este foarte bună și știe ce face! / Un exemplu foarte frumos de la o artistă…așa tot să te uiți pe net la clipuri frumoase, distractive, educative … / Wowww ce fain! Mi-ar fi plăcut să zbor în acel avion cu voi! ❤️ Sărbători fericite!!!!😍 / Dragilor fiți mereu fericiți în fiecare clipă, bucurați-vă, fiți mereu așa veseli și dragi ❤️🥰 vă ador / Super fain. 👏❤️ Eu clujeancă, vă doresc sărbători fericite, tuturor celor ce au suflete cu bunătate și gânduri de bine😍” au fost și comentariile pozitive și frumoase pe care le-a primit Andra, după postarea sa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net