Cătălin Măruță a dezvăluit cine l-a nășit, de fapt, pe băiețelul lui Pepe

Ultima actualizare:

Cătălin Măruță (44 ani) nu este nașul de botez al băiețelului lui Pepe, așa cum a apărut în toată presa, și a vrut să precizeze acest lucru pentru că peste tot a apărut aceeași știre, neverificată, după cum spune prezentatorul emisiunii “La Măruță”, de la ProTV.

Măruță și Andra nu sunt nașii băiețelului lui Pepe

Prezentatorul tv s-a filmat și a postat totul pe rețelele de socializare, transmițând un mesaj care dezvăluie, de fapt, adevărata pereche de nași a lui Pepe JR, mai precis, fratele lui Pepe, Giani, și soția acestuia, pentru că de data asta artistul și-a dorit ca totul să rămână în familie.

Citește și: Gina Pistol și Măruță, moment viral! Cum au reacționat Andra și Smiley

“Am stat astăzi, așa, și am citit prin presă. Weekend-ul ăsta se pare că eu și Andra am fost din nou nași, de data asta, la băiatul lui Pepe. Băi, oameni buni! Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni măcar să ne întrebe, toată lumea și-a dat cu presupusul. Toată lumea a scris, ca și cum așa ar fi! 

 De la lacrimile Andrei, care tot weekendul, vai, ce a plâns nașa, vai, nașul îl ținea pe copil în brațe. Deci, încă o dată! Am fost la botez la copilului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni și  nu ne-a fost mare mirarea să citim toate articolele  din presă (…). Nu, n-am fost nași.

Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia! Pepe e este unul  dintre  cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc dar nu am fost noi nașii copilului (…). Pe bune! De ce să izbucnim în lacrimi? Eram  doar fericiți că suntem acolo și nici măcar nu a izbucnit nimeni în lacrimi! Da, mă rog! Nu ar fi fost atât de accesat articolul!

Sau, copleșită de emoții, nașa Andra a izbucnit în lacrimi! Pe bune? O să vă arătăm imediat și video despre care fac ei referire… Videouri care sunt luate de pe Instagramele noastre, de pe al Andrei, de pe Instagramul meu (…)", a declarat vedeta ProTV.

Ce îi leagă pe Pepe și Cătălin Măruță

Pepe și Cătălin Măruță sunt prieteni foarte buni și se ajută mereu unul pe celălalt. Andra și prezentatorul de la Pro TV l-au cununat pe artist atunci când s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, cu care acesta are două fiice, pe Maria (10 ani) și Rosa Alexandra (7 ani).

În mesajul transmis de Cătălin Măruță sunt anunțați și adevărații nași ai băiețelului lui Pepe.

"Nu suntem noi nașii! Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toată familia lui. Am rămas prieteni și cu Raluca. Așadar, înainte să scrieți toate lucrurile astea, dați un telefon, puteți să aflați niște lucruri interesante.

De exemplu, puteți să aflați 100% cine au fost nașii pentru că familia a fost aleasă de data aceasta să fie, Giani a fost nașul! Dar era foarte simplu doar dacă voiați să intrați pe Instagram, pentru că oricum știrile astea sunt făcute doar din instagramul nostru și instastory-urile noastre.

Era foarte simplu, puteați să intrați pe Instagram la Pepe și vedeați cum s-a desfășurat toată ziua și tot ce s-a întâmplat la biserică... Asta pentru oamenii care ne-au dat foarte multe mesaje, ne-au întrebat  cum a fost, din nou naș. Nu n-am fost noi! Din păcate, lucrurile pe care le citiți în ultima perioadă în presă nu au nicio legătură cu realitatea. S

unt doar titluri care sunt făcute să atragă iar voi să cădeți în tot felul de capcane. Asta e! Nu ne-a sunat absolut nimeni niciodată să întrebe și povestea asta e de ceva timp așa că m-am gândit poate în fiecare zi să vă prezint toate fake news-urile care apar prin ziare, în ceea ce mă privește pe mine, pe Andra sau pe copii!", a mai precizat Cătălin Măruță, pentru a dezminți faptul că de fapt el și Andra au fost prezenți în calitate de prieteni apropiați ai lui Pepe la botezul băiețelului său, și nu de nași.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net