Andra, în lacrimi pe patul de spital al lui Cătălin Măruță!

Ultima actualizare:

Clipe dramatice pentru Andra și Cătălin Măruță! Prezentatorul de la Pro TV se află în aceste momente pe patul de spital și așteaptă să intre în operație! Andra este la căpătâiul lui și varsă lacrimi amare. Prezentatorul Pro TV și-a filmat soția în timp ce plângea de grija lui, după care a postat clipul pe Instagram. Imaginile au rupt stârnit reacții inedite.

cub cătălin măruță png

Cătălin Măruță va fi supus, joi, 12 ianuarie, unei intervenții chirurgicale la picior, o operație de ligamente încrucișate pe care nu o mai poate amâna.  Andra se află împreună cu prezentatorul de la Pro TV la spital și îl veghează.

Cătălin Măruță a declarat că nu are foarte mari emoții în ce privește intervenția, însă Andra nu a mai rezistat presiunii și, când și-a văzut soțul la spital, a izbucnit în lacrimi. Vedeta Pro TV și-a filmat soția înlăcrimată, iar momentul emoționant a fost distribuit de fani.

Cu ochii în lacrimi,  Andra i-a mărturisit soțului său că se teme pentru el și că și-ar dori să fie ea operată în locul lui. „Ce faci, iubire? Te-ai îmbrăcat, ți-ai luat costumul de asistentă? Ai emoții? Nu cred? Pe bune?”, a spus Măruță, după care Andra i-a răspuns cu ochii în lacrimi: „

„Ce să fac, te mângâi! Știi cum simți tu când mă duc la operație și ai vrea să fii tu în locul meu. Asta simt eu acum”, i-a spus Andra lui Cătălin.

„Ea este iubita”, a încheiat Măruță.

Andra a publicat și un mesaj pe Instagram, alături de o fotografie cu ea și soțul ei, în care și-a declarat întreaga ei susținere. „De 16 ani împreună, de 15 ani căsătoriți. Întotdeauna împreună. Trecem prin toate ținându-ne de mână!”

Cătălin Măruță: „Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate"

Cătălin Măruță va fi în cursul zilei de joi 12 decembrie operat la picior, în urma unui accident suferit în vacanța de vară, atunci când prezentatorul de la Pro TV s-a ales cu ligamentele încrucișate rupte.

Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție. Nu te mai simți că la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Vă trebui să mă operez, ceea ce vă fi foarte distractiv”, a anunțat Cătălin Măruță, chiar în propria emisiune, în urmă cu doar câteva zile.

adela popescu thailanda (7) jpg

Adela Popescu i-a luat locul în emisune!

În urma intervenției suferite la picior, Cătălin Măruță va lipsi mai multe zile de la emisiunea pe care o prezintă, de luni până vineri, de la ora 15:00, la PRO TV.

Locul i-a fost luat în această perioadă dificilă pentru el chiar de colega de trust Adela Popescu, care are deja experiență cu prezentarea de când a moderat emisiunea de dimineață „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net