Cătălin Măruță dispare de la Pro TV, din cauza problemelor de sănătate: „Îmi e frică de tot”

Ultima actualizare:

Cătălin Mărută va disparea o perioadă de la Pro TV, din cauza problemelor de sănătate. Unul dintre cei mai îndrăgiți și longevivi prezentatori a făcut un anunț neașteptat în cadrul emisiunii pe care a moderat-o marți, 10 ianuarie. 

Cătălin Măruță dispare de la Pro TV, din cauza problemelor de sănătate. Foto: Facebook
Cătălin Măruță dispare de la Pro TV, din cauza problemelor de sănătate. Foto: Facebook

Cătălin Măruță a povestit, recent, că a suferit multe dureri din cauza unui incident care s-a petrecut în urmă cu câteva luni. După ce a consultat mai mulți medici și a analizat toate opțiunile, soțul Andrei a ajuns la concluzia că trebuie să se opereze pentru că problemele se pot agrava.

Astfel, una dintre figurile nelipsite de pe micul ecran va dispărea pentru o perioadă scurtă. Vedeta a dezvăluit că urmează să facă o operație de ligamente încrucișate, de care se teme destul de mult.

Cătălin Măruță are nevoie de operație. De când va lipsi de la Pro TV

În emisiunea „La Măruță”, difuzată marți, 10 ianuarie, carismaticul prezentator a precizat că operația va avea loc chiar săptămâna aceasta.

„Joi sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Îmi e frică de tot, îmi e frică de intervenție', a spus Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV.

Cum s-a accidentat vedeta de la Pro TV

În vară, aflat într-o vacanță la mare, cu familia, Măruță a fost victima unui incident care i-a provocat o ruptură de ligamente.

„Nu te mai simți ca la 20 de ani, normal. Numai că problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu.

S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez, ceea ce va fi foarte distractiv”, a spus Cătălin Măruță, în urmă cu câteva luni pentru ego.ro.  

Emisiunea lui Măruță a împlinit 15 ani

Ajuns la vârsta de 44 de ani, Cătălin Măruță e fără îndoială unul dintre cei mai celebri prezentatori din România. Recent, emisiunea „La Măruță” a împlinit 15 ani de difuzare. Cu siguranță, moderatorul va reveni în forță după operație și va continua să ne distreze în fiecare după-amiază.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net