Magicianul Robert Tudor, dezvăluire cutremurătoare: „De aia am gura strâmbă. E un miracol că sunt în viață”

Ultima actualizare:

Magicianul Robert Tudor a făcut dezvăluiri emoționante în cel mai nou episod al podcastului prezentat de Cătălin Măruță. Simpaticul showman a explicat de ce este „un miracol” că se află în viață acum.

Magicianul Robert Tudor, dezvăluire cutremurătoare. Foto: colaj/Facebook/captură youtube
Magicianul Robert Tudor, dezvăluire cutremurătoare. Foto: colaj/Facebook/captură youtube

Probabil cel mai cunoscut și îndrăgit magician din România, Robert Tudor este o prezență care nu poate să fie trecută cu vederea. În vârstă de 38 de ani, fostul finalist de la „Românii au talent” încântă mereu prin numereLE sale inedite, buna dispoziție, umorul și vocea inconfundabilă.

Deși face publicul mereu să râdă și pare că nu e niciodată trist, povestea lui Robert Tudor ascunde și multe clipe dureroase. În cadrul podcastului prezentat de Cătălin Măruță, magicianul a dezvăluit că mama lui a încercat prin diverse metode să facă avort. Destinul a avut un rol uriaș, iar un moment crucial avea să schimbe totul.

„Mama nu m-a vrut. Nu m-a dorit mama și eu de aia am gura strâmbă. Bunica îmi povestea că voia să mă dea. Cică a fost o întâmplare că eu am ieșit. Că sunt în viață acum, că stau de vorbă de cu tine... e un miracol că sunt eu aici”, a spus Robert Tudor în podcastul „Acasă la Măruță”.

Povestea dureroasă a magicianului Robert Tudor. Cum a încercat mama lui să facă avort

În podcastul lui Măruță, îndrăgitul magician a deschis un capitol complicat al existenței lui. Robert a relatat cele trei metode prin care mama lui a încercat să avorteze.

„A încercat prin diferite metode. Bine, așa se făcea atunci și eu n-am cum s-o condamn pe mama. Prima dată cu lingura, să bage lingura ca să avorteze. A sărit și cu sacul de ciment în brațe de la etajul 1.(...)

Trebuia să plece cu tata cu mașina și apoi a început să plouă afară și nu mai pornea mașina. Voia să meargă să mă avorteze la o femeie care făcea chestii din astea. Așa se făcea atunci în 84”, a povestit Robert Tudor.

În timpul podcastului, magicianul a precizat că s-a născut cu „gura strâmbă”. În plus, Robert a dezvăluit că nu aude deloc cu urechea stângă.

„Cică auzeam un pic când eram mic, dar apoi s-a agravat. Am purtat și aparat o perioadă și îmi era mai bine. Am fost la medici și am ăia dezactivați. Cică sunt niște perișori în ureche și eu nu-i mai am”, a povestit invitatul lui Cătălin Măruță.

Totodată, magicianul a explicat că a pierdut aparatul auditiv când a dat probă la „Vocea României junior”. „Era și aparatul scump și nu mi-am mai luat altul”, a spus Robert Tudor.

Robert Tudor: „Toată lumea se naște cu un scop”

Magicianul Robert Tudor a avut o copilărie dificilă, însă omul care ne-a vrăjit la fiecare apariție spune că știe care este rostul său pe pământ.

„Când te naști, Dumnezeu te aduce pe pământul ăsta ca tu să faci ceva măreț, să rămână ceva în urma ta. Și eu asta vreau să fac prin râsete, prin magie”, a precizat magicianul în podcastul „Acasă la Măruță”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu (1) jpg
netflix pixabay jpg
televiziune webp
Insula de 1 milion Kanal D JPG
netflix jpeg
netflix jpeg
claudia patrascanu copii png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net