Adela Popescu îi ia locul lui Măruță la Pro TV!

Ultima actualizare:

Din cauza unor probleme de sănătate, Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi câteva zile de la emisiunea pe care o prezintă în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 15:00, la Pro TV. Adela Popescu este cea care va modera, începând de joi, show-ul La Măruță.

Adela Popescu
Adela Popescu

Adela Popescu este ”La Măruță”

Marți, 10 ianuarie, în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatori că nu va mai fi LIVE, pentru o perioadă, din cauza unei intervenții pe care o va avea zilele acestea.

Citește și: S-au întrecut în experiențe și destinații. Adela Popescu, Adelina Pestrițu și Bote au făcut prăpăd afară

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță.

Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez.”, a explicat Cătălin Măruță.

Prin urmare, începând de mâine, 12 ianuarie, Adela Popescu va prezenta emisiunea La Măruță. „Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță.”, a declarat Adela Popescu.

Adela Popescu a prezentat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Vedeta Pro TV este ancorată în cele mai tari producții ale televiziunii de pe Pache, chiar dacă acum este într-o pauză de filmări. Momentan, Adela sare în ajutorul ”fratelui” Măruță, însă, până nu demult, a prezentat ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar și ”Vorbește lumea”.

Vezi și: Adela Vâlcan și Adela Popescu au făcut amor în public 

Vedeta are o relație cu prezentatorul emisiunii ”Insula Iubirii”. Povestea de iubire dintre Radu și Adela a început în urmă cu un mai bine de un deceniu, pe platourile de filmare.

Radu nu căuta la acea vreme o relație serioasă, însă actorul s-a îndrăgostit iremediabil de Adela și a renunțat, cu ușurință și fără regrete, la viața de burlac.

S-au căsătorit în anul 2015 și au devenit părinții a trei băieți neastâmpărați: Alexandru, de cinci ani, Andrei, de trei ani, și mezinul familiei, Adrian, de doar opt luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
bianca dragusanu dan capatos colaj instagram jpg
dani otil
nicu paleru jpeg
netflix pixabay png
andreea mantea
netflix pixabay jpg
andreea marin facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net