S-au întrecut în experiențe și destinații. Adela Popescu, Adelina Pestrițu și Bote au făcut prăpăd afară

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Vedetele s-au întrecut în alegerea destinaţiilor exotice pentru Revelion aşa că şi-au făcut intrarea cu mare stil în 2023! New York, Dubai, Zanzibar, Italia sau Seychelles au fost doar câteva dintre destinaţiile superbe alese de persoanele publice de la noi. S-au distrat pe cinste şi s-au întors acasă cu amintiri memorabile!

Adelina Pestrițu, cu  familia în Seychelles
Adelina Pestrițu, cu familia în Seychelles

Adelina Pestriţu (35 ani) a petrecut Revelionul ca bogaţii, într-o destinaţie de lux din Seychelles – Africa, alături de soţul ei, Virgil Steblea, şi de fetiţa lor, Zenaida-Maria, care a venit pe lume în 2018. Pentru Adelina Pestriţu acest sfârşit de an a fost în forţă pentru că înainte de a merge în insule,  binecunoscuta influenceriţă a avut parte şi de un Crăciun de vis, în Laponia, acolo unde a reuşit să vadă şi Aurora Boreală.

Lacrimi de fericire pentru Viviana Sposub (25 ani), iubita lui George Burcea (34 ani). Tânărul cuplu a intrat în noul an într-o frenezie totală, căci au petrecut în Times Square din New York şi a fost exact pe sufletul lor.

Viviana Sposub, în Times  Square la New York
Viviana Sposub, în Times Square la New York

“Plâng! Cel mai frumos Revelion din viaţa mea!!! New York-ul este magic, iar faptul că am putut participa la petrecerea din Times Square este un vis devenit realitate!”, a scris Viviana Sposub, vizibil emoţionată.

Schimbare de planuri pentru celebrul designer Cătălin Botezatu (56 ani), care a ajuns tot în Dubai de Revelion deşi de ziua lui, pe 3 decembrie, declara că îşi doreşte să meargă în Mexic, la Tulum, pentru trecerea în 2023. 

Bote, nelipsit din Dubai
Bote, nelipsit din Dubai

Botezatu a ajuns în destinaţia în care se simte ca acasă, SLS Dubai, şi a fost răsfăţat pe măsură cu o petrecere exclusivistă la trecerea dintre ani la care a cântat Gipsy Kings.

Cristi Brancu (49 ani)  şi Oana Turcu au trecut în noul an tot în Dubai, pentru că le este aproape de suflet. Cei doi prezentatori de la Prima TV au avut şi ei parte de un Revelion de fiţe, spre bucuria fiului lor, Tudor (11 ani).

Cristi Brancu  și-a dus familia  în Dubai
Cristi Brancu și-a dus familia în Dubai

„Am făcut Revelionul la Address Beach Resort din Dubai, unde am stat de Crăciun şi de Revelion. Am făcut Revelionul la etajul 73, cu un meniu sofisticat, chinezesc şi nu numai. A fost un an plin de lucruri bune, de reuşite, dar ne dorim în 2023 sănătate şi multe bucurii”, a povestit special pentru Click!, Cristi Brancu, prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP.

Laura Cosoi, prima aniversare în cinci, în Vietnam
Laura Cosoi, prima aniversare în cinci, în Vietnam

Actriţa din serialul „Pup-o mă: Înfruntarea bacilor”, de la Prima TV, şi-a petrecut noul an şi ziua de naştere departe de ţară, tocmai în Vietnam. Laura Cosoi a împlinit pe 2 ianuarie vârsta de 41 de ani. Vedeta a petrecut primul Revelion în cinci şi de ziua ei s-a simţit minunat. Şi a publicat şi un mesaj interesant pe Instagram. «Am întrebat-o pe Rita ce îşi doreşte pentru anul nou şi mi-a spus “Îmi doresc să ne iubească pe toţi Dumnezeu!” Aşa să fie, Rita noastră dragă şi bună! Avem încredere în tine, 2023 că vei fi blând cu noi! La mulţi ani!», a scris Laura Cosoi pe contul ei de socializare.

Adela Popescu - Radu Vâlcan şi Irina - Răzvan Fodor sunt prieteni de ani de zile şi adesea petrec vacanţele împreună. Iată că acum cei patru, însoţiţi de copiii lor, au petrecut în Thailanda, acolo unde Radu (45 de ani) filmează «Insula iubirii», la Antena 1.

Familiile Vâlcan și Fodor au petrecut împreună în Thailanda
Familiile Vâlcan și Fodor au petrecut împreună în Thailanda

După ce şi-a terminat filmările, Adela (36 de ani) şi-a luat cei trei băieţi şi au plecat la tati, apoi şi soţii Fodor, împreună cu fiica lor au venit pentru a-şi revedea prietenii. Irina (33 de ani) şi Răzvan Fodor (47 de ani) s-au şi distrat şi au intrat în apă cu elefanţii. Iar Adela Popescu şi Radu Vălcan au explorat insulele.  

Cove (48 ani) a transmis “La mulţi ani” din Zanzibar, acolo unde s-a distrat cu familia sa şi a intrat cu picioarele în nisip în noul an. 

Familia lui Cove, fericită în Zanzibar
Familia lui Cove, fericită în Zanzibar

Tot în Zanzibar a fost şi Ioana Ginghină (45 ani) cu iubitul ei şi cu fiica din prima căsătorie, Ruxandra.

Ioana Ginghină se bronzează în Zanzibar
Ioana Ginghină se bronzează în Zanzibar

S-au bucurat de plajă şi mai multe excursii interesante prin resortul în care s-au cazat, printre care şi o ieşire la o plantaţie de condimente, de care vedeta s-a declarat încântată. 

Karmen Simionescu (25 ani), fiica celebrului interpret de manele Adrian Minune, şi-a dorit o vacanţă de sfârşit de an la Veneţia, acolo unde a plecat alături de soţul şi de fiica ei, Sofi, dar şi de mai mulţi prieteni.

Karmen Simionescu,  cu mască venețiană
Karmen Simionescu, cu mască venețiană

S-au plimbat cu gondola şi s-au bucurat din plin de mini vacanţa veneţiană şi preparatele tradiţionale italieneşti.

Dan Negru a dormit de Revelion

După ce anul trecut a fost în Dubai de Crăciun şi a făcut interviu cu Florin Piersic, Dan Negru (51 de ani) şi-a schimbat viaţa cu 180 de grade căci s-a mutat la Kanal D şi are pe mâini două emisiuni de cultură generală.

image

Iată că în 2023 e primul an după un sfert de secol când Negru face Revelionul departe de agitaţie şi l-a prins noul an dormind. Pentru că împreună cu familia a fost în India. «După un sfert de secol de revelioane, am căutat un loc pe pământ unde nu se celebrează Revelionul pe 31 decembrie şi India e unul din ele. Aşa că, prima dată după un sfert de secol, am dormit de Revelion», ne povestit în exclusivitate Dan Negru.

Cristina Spătar, petrecere la Sinaia

image

Cristina Spătar (50 ani) a decis să petreacă Revelionul în ţară, la noi la munte la Sinaia, alături de noua ei familie proaspăt înfiinţată pe 10 decembrie, atunci când interpreta de muzică uşoară s-a căsătorit civil cu milionarul vâlcean Vicenţiu Mocanu, cu care va face o nuntă fastuoasă în vara lui 2023. Aşadar, după ce a fost cerută în căsătorie în Dubai, Cristina Spătar a făcut Revelionul în România, la Sinaia, alături de sora ei care locuieşte în Italia, familia acesteia şi noua ei familie, dar şi de cei doi copii ai săi pe care îi are din căsătoria cu Alin Ionescu, Aida (11 ani) şi Albert (13 ani).