De ce a plâns Kate Middleton de Revelion? Prințul William e vinovat

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

De Revelion, Kate Middleton „a plecat în lacrimi” din cauza Prințului William. Admiratorii îndrăgitului cuplu al casei regale britanice au fost șocați de povestea nefericită petrecută în de Anul Nou.

De ce a plâns Kate Middleton de Revelion?
De ce a plâns Kate Middleton de Revelion?

Kate și William formează un cuplu solid de multă vreme, dar trecutul lor a adus destule turbulențe. În urmă cu mulți ani, Prințesa de Wales a fost lăsată „în lacrimi”, de William care se răzgândise să își petreacă Revelionul cu familia Middleton. 

Expertul regal Katie Nicholl spune că fiul regelui Charles și-a informat iubita de atunci că planurile s-au schimbat doar cu câteva zile înainte de Revelion, după ce a fost îndemnat de părinții lui să nu grăbească cu relația lor. 

Kate Middleton și William s-au despărțit pentru scurt timp după ce acesta a confirmat că va petrece noul an cu familia sa la Sandringham, scrie okmagazine.

„William s-a așezat cu tatăl său și cu bunica lui pentru a avea o discuție sinceră despre viitorul său cu Kate. Amândoi l-au sfătuit să nu se grăbească”, a scris Nicholl în cartea ei din 2011, The Making of a Royal Romance.

Kate Middleton, părăsită de prințul William înainte de Revelion

Episodul s-a petrecut în iarna din 2006. Cei doi s-au despărțit apoi pentru câteva luni în 2007, Kate fiind fotografiată la o petrecere cu sora sa mai mică, Pippa, și prietenii lor.

Povestea de dragsote a lui Kate și William a început Universitatea St Andrew's în 2001. Cei doi au împărtășit o prietenie strânsă înainte de a începe o relație în al doilea an de universitate. 

La mijlocul anilor 2000, Kate Middleton devenise o figură binecunoscută în cercurile regale. Ea apărea adesea alături de Prințul William la evenimentele regale și chiar participase la absolvirea Academiei Militare Regale Sandhurst cu doar câteva săptămâni înainte ca relația lor să se destrame.

După cearta de Anul Nou, Prințul William a reluat legătura

Dar la câteva luni de la despărțirea din 2007, Prințul William a reluat legătura și de atunci au fost nedespărțiți. Kate a recunoscut mai târziu că „nu a fost foarte fericită” de ruptură, dar asta a dovedit că relația lor va dura.

„La acel moment nu eram foarte fericită, dar asta m-a făcut o persoană mai puternică. Am aflat lucruri despre mine pe care până atunci nu le conștientizasem. Cred că o relație te poate consuma destul de mult când ești mai tânăr. Am apreciat foarte mult acel timp, deși nu știam la acel moment”, a povestit Prințesa de Wales.

Iar comentatorul Kinsey Schofield susține că frumoasa Kate a reușit să căștige admirația Reginei, după ce aceasta a refuzat să discute despre relația ei cu William.

„Familia regală știa că este o fată bună, știau că nu vorbea cu presa, pentru că între acele despărțiri și-a ținut gura închisă”, spune Schofield.

Kate și William sunt căsătoriți de 11 ani

Kate Middleton și Prințul William, nuntă
Kate Middleton și Prințul William, nuntă

Kate și William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011 la Westminster Abbey, după ce Prințul a făcut cererea în timpul unei vizite în Botswana cu un an înainte.

Cei doi au devenit Duce și Ducesă de Cambridge după ce Regina i-a dăruit titlul nepotului ei la căsătoria lor. Ulterior, în septembrie 2022 au devenit Prinț și Prințesă de Wales, după ce moartea Majestății Sale a dus la urcarea pe tron ​​a Regelui Charles al III-lea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net