Gafă jenantă în familia regală! Ce l-a deranjat pe Regele Charles la Kate și William

Ultima actualizare:

Regele Charles a spus despre William și Kate că sunt lipsiți de gust, după un episod pe care l-a considerat o gafă jenantă în familia regală din Marea Britanie.

image

Fermecătoarea Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, în 2011, într-o ceremonie fastuoasă la Westminster Abbey.

După ce au preluat îndatoririle regale, cei doi au plecat într-o călătorie de 10 zile în SUA și Canada. A fost prima lor vizită în străinătate ca soț și soție.

Chiar dacă au fermecat mulțimile de peste ocean care au venit în număr mare să vadă cuplul regal, atmosfera din Marea Britanie era mult mai tensionată la acea vreme. Ce l-a deranjat pe Charles? Acesta a fost complet nemulțumit de un lucru pe care l-au făcut Kate și William.

De ce a spus Regele Charles că William și Kate sunt lipsiți de gust?

Regele Charles a fost „enervat” de fotografiile făcute în timpul primului turneu regal de Kate și William. Potrivit autoarei regale Sally Bedell Smith, Charles a avut convingerea că în călătorie au fost făcute prea multe poze „fără gust”, scrie Okmagazine.

În cartea ei, scriitoarea susține că fostul Prinț de Wales nu a fost mulțumit deloc de modul cum a fost tratată acea vizită. Concret, Charles a considerat că fiul său cel mare și soția acestuia au fost prea prietenoși și au tratat călătoria lor oficială ca pe o sărbătoare personală.

Unul din momentele considerate nepotrive a fost cel în care cuplul regal a purtat pălării de cowboy la un festival de rodeo care se desfășoară în fiecare iulie în Calgary, Alberta. 

Apoi a mai fost și episodul în care Kate Middleton a apărut pe prima pagină a ziarelor după ce rochia i-a fost ridicată în aer de o rafală de vânt. 

Regele Charles, gelos pe popularitaea lui William și Kate?

Regele Charles, Prințul William și Kate Middleton
Regele Charles, Prințul William și Kate Middleton

La scurt timp după acea vizită au apărut câteva informații importante în presa din Marea Britanie. Autorul regal Phil Dampier a dezvăluit pentru The Daily Mirror că există o rivalitate între Charles și William. Aceasta s-a manifestat după căsătoria cu Kate. 

„Când Charles și Camilla au vizitat Canada, au fost întâmpinați de mulțimi relativ mici. Au 60 de ani şi nu sunt ceea ce ai numi plini de farmec.

Charles s-a simțit umbrit de Diana și acum se pare că se simte umbrit de fiul lor. Unii oameni ar putea crede că este gelos. Întotdeauna am simțit că, de îndată ce William se va căsători, Charles o să se simtă exclus”, a relatat scriitorul.

Poate te interesează: Regele Charles rupe o tradiție de secole pentru Kate Middleton! Prințesa va avea un rol-cheie la palat

A trecut mai bine de un deceniu de la acel moment tensionat. Între timp, Charles a preluat tronul după decesul reginei Elizabeta a II-a. Unul dintre primele sale acte ca monarh a fost să-l numească Prinț de Wales pe William. Astfel, Kate Middleton a devenit Prințesă de Wales. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net