Regele Charles, decizie necruțătoare în privința lui Meghan și Harry. Nu mai e cale de întors!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Meghan Markle și prințul Harry au fost considerați dintotdeauna, printre cei mai problematici membrii ai familiei regale, însă, de această dată, posibilitatea unei reconcilieri între ducii de Sussex și Casa Regală este nulă. Ultima inițiativă a lui Meghan și a lui Harry ar provoca ruptura definitivă, iar regele Charles îi va exclude din cadrul familiei pe fiul său cel mic și soția sa. 

BeFunky collage (20) jpg

Casa Regală britanică i-a anunțat oficial pe prințul Harry și pe soția sa, Meghan Markle, că va rupe orice legătură cu ei, dacă ducii de Sussex vor face acest lucru. 

Regele Charles nu mai suportă nicio abatere din partea lui Harry și a lui Meghan Markle, iar documentarul de pe Netflix, pe care cuplul l-a realizat despre viața alături de familia regală, este ultima picătură. Casa Regală se teme de noi acuzații din partea ducilor de Sussex, ce vor arunca în aer monarhia britanică și care ar exista în noul documentar pe care Harry și Meghan l-au realizat pentru celebra platformă de streaming, Netflix.  

Avertismentul regelui Charles la adresa lui Meghan Markle și a prințului Harry

Atmosfera a devenit mai tensionată ca niciodată între familia regală și ducii de Sussex, din cauza noii producții Netflix, iar Harry și Meghan se află deja pe gheață subțire în relația cu regele Charles al III-lea. Suveranul i-a avertizat pe ducii de Sussex că îi va renega complet dacă, în cadrul documentarului ce va fi difuzat în curând, vor ataca din nou Casa Regală britanică, notează OkMagazine.ro

Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix, pentru realizarea documentarului, înainte de moartea Reginei Elisabeta a II-a, iar în prezent, ducii de Sussex ar dori să modifice anumite aspecte ale producției care conțin dezvăluiri prea dure despre Casa Regală. Rămâne de văzut dacă la acest moment se mai poate face ceva, documentarul fiind aproape în stadiu final. 

E oficial! Reconcilierea va fi «imposibilă»

Un expert regal a declarat că orice acuzații la adresa familiei regale, vor atrage după sine excluderea lui Harry și a lui Meghan Markle de la Palatul Buckingham, iar o posibilă reconciliere va fi practic «imposibilă». 

Regele Charles a învățat să fie imparțial în deciziile pe care le ia, chiar dacă este vorba de propriul său fiu. Acest aspect a foarte clar subliniat la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, când Harry a fost izolat alături de prințul Andrew, în timpul marșului funerar.

Atitudinea familiei regale față de Prințul Harry și Meghan Markle s-a schimbat total de la celebrul interviu cu Oprah, în cadrul căruia ducesa de Sussex a adus acuzații extrem de dure la adresa Casei Regale. Declarațiile celor doi au generat un adevărat scandal în mass-media, Charles fiind de-a dreptul revoltat de afirmațiile lui Harry și ale lui Meghan. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net