Cum se menține slabă Kate Middleton, deși mănâncă de 5 ori pe zi. Secretul a fost dezvăluit de un specialist

Kate Middleton, Prințesa de Wales, este probabil cea mai populară persoană din cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Fiecare mișcare a frumoasei ducese este atent studiată. Un secret al soției Prințului William a fost dezvăluit de un specialist în nutriție. 

Cum se menține slabă Kate Middleton
Cum se menține slabă Kate Middleton

Cum reușește Kate Middleton să-și păstreze silueta impecabilă, deși mănâncă de cinci ori pe zi? Această întrebare îi frământă din plin pe admiratorii ei, dar și pe cei care se luptă cu kilogramele. 

Vezi și: Kate Middleton trebuie să renunțe la stilul ei vestimentar, acum că e prințesă. Cu ce se va îmbrăca?

În vârstă de 40 de ani, Prinţesa de Wales mănâncă des şi nu exclude dulciurile din alimentaţie. Totuși, eleganta ducesă are parte de un regim foarte echilibrat. Kate apelează la sfaturile unui consultant în nutriţie, iar recomandările acestuia par să dea roade.

Poate te interesează: Secretul din ținuta perfectă a lui Kate Middleton. Costă o sumă modică și se găsește peste tot

Dieta lui Kate Middleton. Cum se menține slabă ducesa 

E cunoscut faptul că ducesa e pasionată de sport, yoga și pilates. Dar pe lângă exercițiile fizice, secretul siluetei lui Kate Middleton constă în sfaturile prețioase primite de la specialista în nutriție Louis Parker.

Prințesa urmează o dietă specială concepută pentru ea, iar regimul constă în cinci mese pe zi, dintre care trei principale și două gustări.

Trebuie menționat faptul că mesele trebuie să fie bogate în proteine și legume, mai ales cele crude, pline de fibre, conform antena3.ro.

Ce alimente preferă Prințesa de Wales. Kate mănâncă de 5 ori pe zi

Printre alimentele consumate de Kate Middleton se numără kale și kombucha, dar și gustările dulci. Proteinele, dar și carbohidrați cu indice glicemic scăzut nu lipsesc din mesele prințesei.

Soția Prințului William iubește puiul fript, salata tabouleh, ceviche-urile și legumele. Gustul este dat de multe ori de puțin curry, condimentul preferat al ducesei de Cambridge. În plus, mesele lui Kate Middleton conțin, totodată, și o cantitate mică de grăsimi sănătoase, cum ar fi peștele gras, care îi oferă doza necesară de Omega-3. Din regim, evident, nu lipsesc fructele și legumele.

Specialista în nutriție Louis Parker subliniază că silueta de invidiat nu vine doar din alimentație. În afară de mesele echilibrate, Kate Middleton are un program riguros de antrenamente și exerciții fizice.

Citește și: Pasiunile nebănuite ale ducesei de Cambridge! Kate Middleton a jucat hochei

Kate Middleton este una dintre cel mai apreciate prinţese. Ea se remarcă prin eleganţă şi o siluetă perfectă. Ajunsă la vârsta de 40 de ani, soția Prințului Wiliam este și mamă a trei copii superbi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
infidelitate jpeg
vouchere pentru energie electrica jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
cub elena merișoreanu png
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif