Pasiunile nebănuite ale ducesei de Cambridge! Kate Middleton a jucat hochei

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, este una dintre cele mai populare persoane din cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Fiecare mișcare a sa este atent studiată, iar ducesa a învățat, de-a lungul timpului, cum să aibă întotdeauna o apariție impecabilă. Britanicii o apreciază foarte mult, dovadă fiind popularitatea în creștere de care se bucură soția prințului William. 

Kate Middleton este foarte apreciată de către britanici
Kate Middleton este foarte apreciată de către britanici

Iată o serie interesantă de informații despre Kate Middleton, ducesa de Cambridge! 

Citește și: Kate Middleton este o ducesă fără fițe! A zburat la clasa economică 

Kate Middleton este cunoscută, în mod obișnuit, drept ducesa de Cambridge, dar ea mai deține și alte două titluri. Când Kate vizitează Scoția, se adaugă titlul de Contesă Strathearn, în timp ce Kate Middleton este prezentată și ca Lady Carrickfergus atunci când se află în Irlanda de Nord.  

Tatăl lui Kate Middleton a profesat ca pilot, în timp ce mama acesteia a lucrat ca însoțitoare de zbor. În vremea în care tatăl ei lucra ca pilot la British Airways, Kate a locuit în Amman, capitala Iordaniei, timp de câțiva ani, pentru a fi alături de acesta. 

Vezi și: Momentul stânjenitor trăit de Kate Middleton la Wimbledon

Kate Middleton,  împătimită a sportului 

Poate vi se pare greu de căzut următorul aspect, ținând cont de faptul că astăzi asociem imaginea lui Kate Middleton cu rochiile elegante, pline de stil. În liceu și în perioada facultății, ducesa de Cambridge a fost fascinată de sport, jucând tenis, hochei și volei. 

Kate Middleton a obținut un masterat în Arte în anul 2005, după ce a absolvit Universitatea St. Andrews, cea mai veche unitate de învățămând din Scoția. 

Ar putea să te intereseze și: Metoda prin care Kate Middleton păcălește trecerea timpului 

Kate Middleton a primit cu valoare sentimentală din partea Elisabetei a II-a

În ziua nunții ei, pe 29 aprilie 2011, Kate a purtat o diademă care aparține reginei Elisabeta a II-a, creată de Cartier. Această tiară a fost un cadou primit de către Elisabeta a II-a de la Regina Mamă a Marii Britanii, cu ocazia împlinirii a 18 ani. 

Pasiunea cea mai mare a lui Kate este fotografia. Ducesa de Cambridge a devenit patron al Societății Regale a Fotografilor. Ea este, de asemenea, membru de onoare al Societății Regale a Fotografilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net