Kate Middleton, în lacrimi, alături de Prințul Willliam, după un discurs despre Prințesa Diana

Kate Middleton a fost văzută așa cum nu s-a afișat niciodată în public, în lacrimi și copleșită de durere, alături de Prințul William, la comemorarea victimelor atacului terorist din Manchester, din 2017.

Kate Middleton şi Prinţul William au comemorat atacul din Manchester foto: Getty
Kate Middleton şi Prinţul William au comemorat atacul din Manchester foto: Getty

Kate Middleton, 40 de ani, a participat alături de soțul ei, Prințul William și familiile îndoliate, pentru a comemora victimele atacului terorist din Manchester, de la concertul Arianei Grande, în urma căruia 22 de persoane și-au pierdut viața și sute de oameni au fost răniți.

Evenimentul a fost unul restrâns, sub forma unei ceremonii private, unde Prințul William a ținut un discurs copleșitor de emoționant, care i-a adus lacrimi ducesei Kate Middleton, întrucât William a făcut indirect referire și la moartea mamei sale, Prințesa Diana. 

Citește și Kate Middleton, o viață plină de greutăți în cadrul Familiei Regale! Prințesa Anne a rupt tăcerea

Gestul lui Kate Middleton amintește de Prințesa Diana

 Prințul William a vorbit la memorialul Glade of Light din Manchester despre tragedia de a pierde un om drag, referindu-se desigur și la regretata Prințesă Diana. 

,,Țin minte prea bine durerea din ochii supraviețuitorilor pe care i-am vizitat în Manchester la doar câteva zile după atrocitățile ce avuseseră loc. Acum, la cinci ani de la tragedie, realizez că durerea și trauma nu au dispărut. Ca un om ce trăiește cu propria lui suferință, cauzată de pierderea cuiva drag, știu că ceea ce contează cel mai mult este ca cei care au plecat dintre noi să nu fie uitați. De aceea, acest memorial este atât de important.", a declarat cu emoție în glas, Prințul William, potrivit The Sun

Prinţesa Diana, cu fiii săi, William şi Harry
Prinţesa Diana, cu fiii săi, William şi Harry

După ce Prințul William a rostit discursul său în memoria Prințesei Diana și a victimelor atacului, Kate Middleton nu s-a putut abține și a vărsat câteva lacrimi, fiind vizibil copleșită de durere. Un astfel de gest, uman și vulnerabil, este rar întâlnit printre membrii Casei Regale și amintește cu siguranță de sensibilitatea regretatei Prințese. 

Citește și Gestul emoționant făcut de Prințul Philip față de William, la înmormântarea Prințesei Diana

Familiile îndoliate au privit-o pe Ducesa de Cambridge în timp ce așeza cu grijă flori la memorialul victimelor, ce au pierit în atentat, în urmă cu cinci ani. 

Atacul terorist de la Manchester, o tragedie de proporții

În 2017, în cadrul unui concert susținut pe 22 mai, la Manchester, de artista americană Ariana Grande, teroristul Salman Abedi a detonat un exploziv pe care îl avea ascuns într-un rucsac. În urma atacului, 22 de persoane și-au pierdut viața, în mare parte tineri și sute de spectatori au fost răniți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net