Kate Middleton, ├«n lacrimi, al─âturi de Prin╚Ťul Willliam, dup─â un discurs despre Prin╚Ťesa Diana

11 mai 2022

Kate Middleton a fost v─âzut─â a╚Öa cum nu s-a afi╚Öat niciodat─â ├«n public, ├«n lacrimi ╚Öi cople╚Öit─â de durere, al─âturi de Prin╚Ťul William, la comemorarea victimelor atacului terorist din Manchester, din 2017.

kate middleton manchester getty (4) jpg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William au comemorat atacul din Manchester foto: Getty

Kate Middleton, 40 de ani, a participat al─âturi de so╚Ťul ei, Prin╚Ťul William ╚Öi familiile ├«ndoliate, pentru a comemora victimele atacului terorist din Manchester, de la concertul Arianei Grande, ├«n urma c─âruia 22 de persoane ╚Öi-au pierdut via╚Ťa ╚Öi sute de oameni au fost r─âni╚Ťi.

Evenimentul a fost unul restr├óns, sub forma unei ceremonii private, unde Prin╚Ťul William a ╚Ťinut un discurs cople╚Öitor de emo╚Ťionant, care i-a adus lacrimi ducesei Kate Middleton, ├«ntruc├ót William a f─âcut indirect referire ╚Öi la moartea mamei sale, Prin╚Ťesa Diana. 

Cite╚Öte ╚Öi Kate Middleton, o via╚Ť─â plin─â de greut─â╚Ťi ├«n cadrul Familiei Regale! Prin╚Ťesa Anne a rupt t─âcerea

stanga
dreapta
kate middleton manchester getty (2) jpg
kate middleton manchester getty (1) jpg
kate middleton manchester getty (5) jpg
kate middleton manchester getty (3) jpg
kate middleton manchester getty (4) jpg

Gestul lui Kate Middleton aminte╚Öte de Prin╚Ťesa Diana

 Prin╚Ťul William a vorbit la memorialul Glade of Light din Manchester despre tragedia de a pierde un om drag, referindu-se desigur ╚Öi la regretata Prin╚Ťes─â Diana. 

,,╚Üin minte prea bine durerea din ochii supravie╚Ťuitorilor pe care i-am vizitat ├«n Manchester la doar c├óteva zile dup─â atrocit─â╚Ťile ce avuseser─â loc. Acum, la cinci ani de la tragedie, realizez c─â durerea ╚Öi trauma nu au disp─ârut. Ca un om ce tr─âie╚Öte cu propria lui suferin╚Ť─â, cauzat─â de pierderea cuiva drag, ╚Ötiu c─â ceea ce conteaz─â cel mai mult este ca cei care au plecat dintre noi s─â nu fie uita╚Ťi. De aceea, acest memorial este at├ót de important.", a declarat cu emo╚Ťie ├«n glas, Prin╚Ťul William, potrivit The Sun

3 printesa diana jpg jpeg
Prin┼úesa Diana, cu fiii s─âi, William ┼či Harry

Dup─â ce Prin╚Ťul William a rostit discursul s─âu ├«n memoria Prin╚Ťesei Diana ╚Öi a victimelor atacului, Kate Middleton nu s-a putut ab╚Ťine ╚Öi a v─ârsat c├óteva lacrimi, fiind vizibil cople╚Öit─â de durere. Un astfel de gest, uman ╚Öi vulnerabil, este rar ├«nt├ólnit printre membrii Casei Regale ╚Öi aminte╚Öte cu siguran╚Ť─â de sensibilitatea regretatei Prin╚Ťese. 

Cite╚Öte ╚Öi Gestul emo╚Ťionant f─âcut de Prin╚Ťul Philip fa╚Ť─â de William, la ├«nmorm├óntarea Prin╚Ťesei Diana

Familiile ├«ndoliate au privit-o pe Ducesa de Cambridge ├«n timp ce a╚Öeza cu grij─â flori la memorialul victimelor, ce au pierit ├«n atentat, ├«n urm─â cu cinci ani. 

Atacul terorist de la Manchester, o tragedie de propor╚Ťii

├Än 2017, ├«n cadrul unui concert sus╚Ťinut pe 22 mai, la Manchester, de artista american─â Ariana Grande, teroristul Salman Abedi a detonat un exploziv pe care ├«l avea ascuns ├«ntr-un rucsac. ├Än urma atacului, 22 de persoane ╚Öi-au pierdut via╚Ťa, ├«n mare parte tineri ╚Öi sute de spectatori au fost r─âni╚Ťi. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

survivor3 png
cub oana roman png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp ┼či Amber Heard au divor┼úat ├«n 2017, dup─â 15 luni de c─âsnicie jpeg
leni klum 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
vaccin sinovac jpeg
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg