Kate Middleton, o viață plină de greutăți în cadrul Familiei Regale! Prințesa Anne a rupt tăcerea

Ultima actualizare:

Kate Middleton a devenit, în mod oficial, membru al Casei Regale a Marii Britanii în anul 2011, atunci când s-a căsătorit cu Prințul William. Din acel moment, întreaga viață a lui Kate Middleton a intrat sub lupta publicațiilor britanice și a oamenilor din întreaga lume. Ducesa de Cambridge trebuie să facă față unei presiuni mediatice imense, lucru dificil de cele mai multe ori. 

Kate Middleton are de purtat o povară grea pe umeri Sursă foto: Profimedia
Kate Middleton are de purtat o povară grea pe umeri Sursă foto: Profimedia

Meghan Markle și Ducesa de Cambridge sunt, fără îndoială, două dintre cele mai faimoase femei din lume, fiecare dintre ele având fani și critici dornici să cunoască fiecare detaliu al vieții lor. Destinele li s-au schimbat complet atunci când s-au căsătorit cu membri ai Casei Regale a Marii Britanii și au devenit un subiect de fascinație pentru oameni din întreaga lume. Cu Kate pregătită să devină într-o bună zi regină, iar Meghan găsindu-se în centrul infamei dispute Megxit, oamenii au devenit captivați de prințesele-celebrități, conform The Mirror.

Citește și: Piers Morgan o atacă pe Meghan Markle și o numește ipocrită 

Sunt puțini oameni din familia regală care au captat atenția publicului precum ducesa de Cambridge și ducesa de Sussex, dar cu mult înainte ca numele lor să se afle pe buzele a zeci de mii de oameni, a existat o altă prințesă despre care s-au scris nenumărate pagini și povești. 

Fiica Reginei, Prințesa Anne, a fost, fără îndoială, prima „prințesă modernă”. Ea a pozat pentru revista Vogue la cea de-a 21-a aniversare și a purtat culori îndrăznețe precum și pălării statement. 

Prințesa Anne a fost considerată "prima prințesă modernă"

Într-un documentar ITV care sărbătorește aniversarea a 70 de ani a Prințesei Anne, scriitoarea de modă Sarah Mower a explicat că o mare parte din popularitatea lui Anne se trage din faptul că ea era „în mare măsură propria ei persoană, nu mama sau mătușa ei”.

În timp ce Anne și-a pus cu siguranță amprenta asupra istoriei regale, ea a vorbit despre presiunea suplimentară cu care se confruntă tinerii membri ai familiei regale, în special femeile. 

„Presiunea care se aplică membrilor mai tineri ai familiei este întotdeauna mai rea”, a explicat ea în cartea "Anne: Prințesa Regală la 70 de ani". „Asta este ceea ce interesează mass-media. Uneori este greu de gestionat. Dar nu existau rețele de socializare pe vremea mea și probabil că le-a fost mai greau sp obțină ce și-au dorit", mărturisește Prințesa Anne, în filele cărții sale. 

Vezi și: Mărturii despre scurta despărțire dintre Kate Middleton și Prințul William 

În timp ce Kate Middleton a fost acceptată cu ușurință de membrii Casei Regale, nu se poate afirma același lucru și despre Meghan Markle. Soția Prințului Harry nu ar fi făcut o impresie bună, iar mulți dintre cei care au lucrat pentru ea au afirmat că era o șefă despotică și avea o atitudine foarte autoritară. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net