Cel mai scump accesoriu purtat de Kate Middleton. Un om normal trebuie să muncească 2.000 de ani să şi-l poată permite

Kate Middleton este cunoscută nu doar pentru alegerile cu mult bun gust făcute în materie de vestimentaţie, dar şi pentru faptul că apelează des, în materie de accesorii, la opţiuni accesibile oricui şi nu se dă în lături din a purta cercei de câteva lire, de exemplu. Însă Kate are acces şi la bijuterii scumpe, unele dintre ele costând zeci de milioane de euro. Cel mai scump accesoriu purtat vreodată de ducesa de Cambridge are o poveste fascinantă.

image
Kate Middleton, cu colierul Nizam of Hyderabad foto: Getty

Kate Middleton a fost surprinsă purtând şi accesorii extrem de ieftine, dar a purtat şi coliere şi cercei ale căror sume dau unui om normal palpitaţii. Este şi cazul celui mai scump accesoriu purtat vreodată de soţia lui William, un colier a cărei valoare se ridică la peste 79 de milioane de euro. Este vorba despre colierul Nizam of Hyderabad.

Colierul, cadou de nuntă de la un şef de stat din India

Bijuteria poartă numele conducătorului statului Hyderabad, care acum face parte din India. Ea a fost dăruita Reginei Elisabeta a II-a în 1947, drept cadou de nuntă. Conducătorul statului indian a făcut colierul pe comandă, la Cartier şi a lăsat-o pe Elisabeta să aleagă ce diamante şi-a dorit ea.

O parte a colierului este detaşabilă şi poate fi transformată în broşe, care costă, fiecare, peste 95.000 de euro.

Pe atunci, prinţesa a mai primit şi o tiara, şi ea făcută din bucăţi detaşabile, care pot fi purtate ca broşe.

Kate Middleton are o afinitate pentru diamante

Din clipa în care a devenit membru al familiei regale britanice, Kate Middleton a fost văzută purtând colierul preţios.

“Alegerile în materie de bijuterii ale lui Kate Middleton sunt recunoscute ca fiind unele extrem de bine făcute. A purtat, cu sigurnaţă, unele dintre cele mai de valoare, mai rar şi mai scumpe bijuterii din lume”, a declarat expertul în diamante Charlotte White, pentru express.co.uk.

Ducesa de Cambridge a purtat colierul la evenimente oficiale ale Casei Regale, fiindu-i împrumutat de Regina Elisabeta.

“Kate are o afinitate pentru diamantele naturale, iar asta s-a văzut când a purtat colierul Nizam of Hyderabad. E o creaţie opulentă şi magnifică, iar Kate a fost acoperită efectiv de diamante. Doar partea care atârnă, care se detaşează, are 13 bucăţi”, a mai explicat expertul.

Colierul e atât de scump, încât experţii în bijuterii cred că un om normal ar avea nevoie de 1.718 ani de muncă pentru a şi-l putea permite.

Ce alte bijuterii scumpe mai există în colecţia Casei Regale Britanice

Colierul din diamante este cel mai scump obiect din colecţia de bijuterii a familiei regale. Alte accesorii scumpe din această colecţie, purtate de membrii familiei regale, includ şi broşa Cullinan III şi IV, estimată la 60 de milioane de euro, broşa Williamson Diamond, în valoare de 30 de milioane de euro şi tiara Greville Emerald Kokoshnik, care ar valora 12 milioane de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
image png
Dorian Popa
FotoJet jpg
iliescu revolutie jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
David Popovici, EPA jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg