Ducii de Cambridge, extrem de eleganți la memorialul Prințului Philip. Ce brand celebru este rochia purtată de Kate

Ultima actualizare:

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au sosit marți, 29 martie, de mână cu Prințul George și Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip. Iată ce ținute elegante au abordat pentru eveniment!

Ducii de Cambridge și cei doi copii ai lor, la memorialul Prințului Philip Foto: EPA/EFE
Ducii de Cambridge și cei doi copii ai lor, la memorialul Prințului Philip Foto: EPA/EFE

Ducii de Cambridge au bifat o apariție elegantă, în tonuri sobre, pentru ceremonia de comemorare a Prințului Philip, susținută în Marea Britanie, după ce Prințul William și Kate Middleton au revenit din turul lor regal din Caraibe pentru a marca evenimentul.

Ducii de Cambridge au venit însoțiți de copiii lor

Alături de ei, ținându-i strâns de mână pe cei doi Duci, au venit și Prințul George și Prințesa Charlotte, care sunt acum destul de mari pentru a-și îndeplini îndatoririle regale.

Prințul William și Kate Middleton au sosit marți, 29 martie, de mână cu Prințul George și Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a, care a murit în luna aprilie a anului trecut. Așa cum a fost anunțat, marele absent de la eveniment a fost Prințul Harry, iar motivul din spatele deciziei sale poate fi consultat AICI. 

Cum s-au prezentat Prințul William și Kate la ceremonia de comemorare a Prințului Philip

Asortați din cap până în picioare - așa s-au prezentat Ducii de Cambridge și cei doi copii ai lor la eveniment! Prințul William și Prințul George ( 8 ani) au purtat costume identice, într-o nuanță de bleumarin, accesorizate cu cravate în picățele, pentru a completa look-ul Ducesei de Cambridge, care a optat pentru o rochie în care se regăsește acest model.

Întregul ton al celor patru ținute a fost dat de nuanța albastru închis, și micuța Charlotte, în vârstă de 6 ani, purtând un pardesiu de aceeași culoare, iar în coafura sa a fost integrată și o panglică bleumarin.

Evenimentul memorial a marcat și prima apariție oficială a cuplului regal, de când cei doi Duci s-au întors în Marea Britanie din turul lor „zbuciumat” din Caraibe, care a fost umbrit de protestele localnicilor împotriva trecutului colonial al Marii Britanii. În discursurile lor ulterioare, William și Kate și-au exprimat regretul cu privire la această situație.

Citește și: Prințul William și Kate, «izgoniți» în timpul turului regal din Caraibe. «Plecați de pe pământul nostru!»

Kate Middleton a ales să poarte o rochie de la brand-ul ei preferat

Ducesa Kate s-a prezentat la ceremonia de comemorare a Prințului Philip, cu care avea o relație foarte bună, extrem de elegantă, exact așa cum și-a obișnuit admiratorii. Pentru eveniment, Kate Middleton a purtat o rochie midi cu buline alb-negre, semnată de Alessandra Rich, care este, de altfel, și unul dintre brand-urile sale preferate, potrivit Daily Mail.

Outfit-ul a fost accesorizat cu cu o pălărie statement de la firma Lock & Co și o pereche de cercei cu perle. Versiunea neagră a rochiei s-a epuizat deja pe site-urile de modă, însă aceasta apare în continuare în varianta ei bleumarin.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net