Ce i-a spus Prin╚Ťul William unui b─âie╚Ťel care ╚Öi-a pierdut mama. Are leg─âtur─â cu Prin╚Ťesa Diana

21 ianuarie 2022

Un moment emo╚Ťionant a avut loc ├«ntre Prin╚Ťul William ╚Öi un b─âie╚Ťel de doar 11 ani care ╚Öi-a perdut mama, dup─â ce Ducii de Cambridge au vizitat un centru pentru cei nevoia╚Öi.

printul william burnley (2) jpg
Ce i-a spus Prin╚Ťul William unui b─âie╚Ťel care ╚Öi-a pierdut mama Foto: Getty Images

Prin╚Ťul William ╚Öi so╚Ťia lui, Kate Middleton, au vizitat de cur├ónd un centru care are ca scop ajutorarea persoanelor vulnerabile ╚Öi ├«n nevoie. Acolo, Ducele de Cambridge a empatizat cu un b─âie╚Ťel c─âruia i-a murit mama ╚Öi i-a spus mai multe cuvinte ├«ncurajatoare, trec├ónd ╚Öi el prin exact aceea╚Öi experien╚Ť─â tragic─â.

Prin╚Ťul William, moment emo╚Ťionant cu un b─âie╚Ťel care ╚Öi-a pierdut mama

Prin╚Ťul William (39), care ╚Öi-a pierdut ╚Öi el mama, pe Prin╚Ťesa Diana, ├«n 1997, pe c├ónd avea doar 15 ani, i-a spus b─âie╚Ťelului c─â ÔÇ×╚Ötie prin ce treceÔÇŁ. ÔÇ×╚śtiu prin ce treci, dar o s─â fie totul mai u╚Öor cu timpulÔÇŁ, i-a spus William pu╚Ötiului, pun├óndu-i o m├ón─â pe um─âr, potrivit Daily Mail.

Deacon Glover, ├«n v├órst─â de 11 ani, ╚Öi-a pierdut mama, pe Grace Taylor, anul trecut, t├ón─âra av├ónd doar 28 de ani. Aceasta a murit ├«n urma unei supradoze de droguri. Se pare c─â aceasta folosea heroin─â ╚Öi metadon─â, dar ╚Öi alte medicamente ob╚Ťinute pe baz─â de prescrip╚Ťie medical─â.

Cuplul regal a petrecut ├«n jur de 15 minute vorbind cu b─âie╚Ťelul ╚Öi str─âbunica lui, Carole Ellis, ├«n timpul vizitei lor. Centrul din Burnley, Lanchashire, ├«i ajut─â pe oamenii nevoia╚Öi, f─âr─â locuin╚Ťe sau care se lupt─â cu dependen╚Ťa de orice fel.

Ducii de Cambridge ╚Öi-au ar─âtat interesul ├«n a vizita acest centru, g─âzduit ├«ntr-o fost─â sal─â de gimnastic─â, dup─â ce au urm─ârit un documentar BBC despre munca pe care organizatorii o fac cu cei mai vulnerabili oameni din Burnley, ├«n special ├«n timpul pandemiei de COVID, c├ónd mul╚Ťi au r─âmas f─âr─â resurse.

William a vorbit cu pu╚Ötiul ╚Öi despre fotbal, el fiind un fan declarat Aston Villa. Ducele de Cambridge a dezv─âluit, ├«n timpul discu╚Ťiei, c─â tat─âl s─âu, Prin╚Ťul Charles, este chiar un fan al echipei din Burnley, care ocup─â locul 20 ├«n Premiere League, dup─â ce s-a implicat ├«n mai multe activit─â╚Ťi caritabile ale ora╚Öului.

Centrul caritabil func╚Ťioneaz─â pe baz─â de dona╚Ťii ╚Öi le ofer─â celor ├«n nevoie m├óncare, haine, acces la du╚Ö, acces la ma╚Öinile de sp─âlat, o cafenea, dar ╚Öi grupuri de recuperare pentru cei ce se chinuie cu dependen╚Ťa. De asemenea, centrul ofer─â consiliere ├«n probleme precum s─ân─âtatea mintal─â ╚Öi poate g─âzdui p├ón─â la 200 de persoane simultan.

stanga
dreapta
printul william burnley (3) jpg
mama baiat  png
printul william burnley (1) jpg
william jpeg
kate william jpeg
printesa diana printul charles jpeg
printesa diana 1 jpeg

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!    

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg
copii portofel restituit png
landscape 2459981 1920 jpg
cub elena udrea png