Ce i-a spus Prințul William unui băiețel care și-a pierdut mama. Are legătură cu Prințesa Diana

Un moment emoționant a avut loc între Prințul William și un băiețel de doar 11 ani care și-a perdut mama, după ce Ducii de Cambridge au vizitat un centru pentru cei nevoiași.

Ce i-a spus Prințul William unui băiețel care și-a pierdut mama Foto: Getty Images
Ce i-a spus Prințul William unui băiețel care și-a pierdut mama Foto: Getty Images

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, au vizitat de curând un centru care are ca scop ajutorarea persoanelor vulnerabile și în nevoie. Acolo, Ducele de Cambridge a empatizat cu un băiețel căruia i-a murit mama și i-a spus mai multe cuvinte încurajatoare, trecând și el prin exact aceeași experiență tragică.

Prințul William, moment emoționant cu un băiețel care și-a pierdut mama

Prințul William (39), care și-a pierdut și el mama, pe Prințesa Diana, în 1997, pe când avea doar 15 ani, i-a spus băiețelului că „știe prin ce trece”. „Știu prin ce treci, dar o să fie totul mai ușor cu timpul”, i-a spus William puștiului, punându-i o mână pe umăr, potrivit Daily Mail.

Deacon Glover, în vârstă de 11 ani, și-a pierdut mama, pe Grace Taylor, anul trecut, tânăra având doar 28 de ani. Aceasta a murit în urma unei supradoze de droguri. Se pare că aceasta folosea heroină și metadonă, dar și alte medicamente obținute pe bază de prescripție medicală.

Cuplul regal a petrecut în jur de 15 minute vorbind cu băiețelul și străbunica lui, Carole Ellis, în timpul vizitei lor. Centrul din Burnley, Lanchashire, îi ajută pe oamenii nevoiași, fără locuințe sau care se luptă cu dependența de orice fel.

Ducii de Cambridge și-au arătat interesul în a vizita acest centru, găzduit într-o fostă sală de gimnastică, după ce au urmărit un documentar BBC despre munca pe care organizatorii o fac cu cei mai vulnerabili oameni din Burnley, în special în timpul pandemiei de COVID, când mulți au rămas fără resurse.

William a vorbit cu puștiul și despre fotbal, el fiind un fan declarat Aston Villa. Ducele de Cambridge a dezvăluit, în timpul discuției, că tatăl său, Prințul Charles, este chiar un fan al echipei din Burnley, care ocupă locul 20 în Premiere League, după ce s-a implicat în mai multe activități caritabile ale orașului.

Centrul caritabil funcționează pe bază de donații și le oferă celor în nevoie mâncare, haine, acces la duș, acces la mașinile de spălat, o cafenea, dar și grupuri de recuperare pentru cei ce se chinuie cu dependența. De asemenea, centrul oferă consiliere în probleme precum sănătatea mintală și poate găzdui până la 200 de persoane simultan.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

image
image
image
image
image
image
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net