Reacția neașteptată a reginei Elisabeta atunci când a aflat despre logodna prințului William

Ultima actualizare:

Kate Middleton și Prințul William s-au logodit în secret cu câteva săptămâni bune înainte de a le spune familiilor lor, inclusiv reginei, vestea fericită, dar potrivit unei cărți, când au fost în sfârșit gata să facă anunțul, lucrurile s-au mișcat foarte repede.

Kate Middleton a fost cerută de soție după 10 ani de relație Sursă: Profimedia
Kate Middleton a fost cerută de soție după 10 ani de relație Sursă: Profimedia

În urmă cu mai bine de 10 ani, după aproape un deceniu de relație, prințul William s-a așezat în genunchi pentru a-i cere lui Kate Middleton să se căsătorească cu el.

Momentul care le-a schimbat viața a avut loc în timpul unei vacanțe romantice în Kenya, într-o cabană de lemn îndepărtată de zgomotul civilizației, lângă Lacul Rutundu.

Kate, care împlinește 40 de ani duminică, a descris momentul drept „foarte romantic” și a scris că au fost „24 de ore minunate” în cartea de oaspeți a cabanei.

Kate Middleton împlinește 40 de ani pe 9 ianuarie Sursă foto: Profimedia
Kate Middleton împlinește 40 de ani pe 9 ianuarie Sursă foto: Profimedia

Dar cunoscând frenezia media care îi aștepta atunci când își vor anunța intenția de a se căsători, William și Kate au decis să-și păstreze logodna secretă pentru a pune la punct unele amănunte.

Dar pe 16 noiembrie 2010, au decis că este timpul să spună lumii că se căsătoresc.

Cu toate acestea, William avea o treabă foarte importantă de făcut mai întâi, deoarece, în calitate de membru al familiei regale, în mod oficial, trebuia să ceară mai întâi acordul Reginei. Regina lua micul dejun cu Prințul Philip când a primit telefonul de la nepotul ei.

Lui William îi plăcea să depășească mass-media și acesta a fost un anunț pe care a vrut să-l facă el însuși. Ultimul lucru pe care și l-adorit a fost ca un ziar să obțină informații, așa cum se întâmplase cu logodna tatălui său cu Camilla”, povestește experta în eticheta regală, Katie Nicholl, potrivit Mirror.co.uk. 

Kate Middleton nu va petrece de ziua sa de naștere

Ducesa de Cambridge nu va organiza o petrecere spectaculoasă cu ocazia zilei sale de naștere, ci va sărbători alături de prințul William și copii. Ar fi al doilea an consecutiv în care Kate renunță la petrecere.

O sursă a declarat pentru Mail on Sunday: „Este probabil să aibă loc o petrecere discretă pentru ducesă. Oricum, ea nu a vrut nimic ieșit din comun, nu este tocmai pe gustul ei o zi de naștere fastuoasă". 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
IMG 20240422 WA0003 1536x1082 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net