Kate Middleton nu a vrut să devină celebră! Ducesa și-a dorit o viață liniștită și mulți copii

Pe Kate Middleton (39 de ani) o știe toată planeta! Este plăcută, nu are fițe de prințesă și a devenit un etalon de stil pentru feimeile din lumea întreagă. Deși face parte din familia regală Britanică, apropiații ducesei de Cambridge susțin că ea nu și-a dorit niciodată să fie faimoasă.

image
Kate Middleton nu și-a dorit o viață în lumina reflectoarelor Foto: Getty Images

Acum, una dintre cele mai faimoase femei din lume, admirata la nivel global, Kate Middleton ar putea părea că s-a născut pentru viață în lumina reflectoarelor, dar un prieten apropiat spune că realitatea este complet diferită.

Ducesa de Cambridge și-a dorit întotdeauna o viață liniștită la țară înconjurată de copii și câini, potrivit unui prieten de familie al soției prințului William.

Kate Middleton și-a dorit o viață liniștită, la țară

stanga
dreapta
kate middleton 2 jpg
kate middleton 1 jpg
kate middleton 3 jpg
kate middleton 5 jpg
kate middleton jpg
kate middleton 4 jpg

Foto: Getty Images

Soarta a ieșit în cale și visele ei de a avea o casă asemănătoare celei în care a crescut în Berkshire rural au fost schimbate cu naveta împărțită între Palatul Kensington și Anmer Hall din Norfolk.

Această dezvăluire vine ca un contrast captivant cu ultra-celebra și plină de farmec ducesă vizibilă astăzi, care este acum un pilon al familiei regale și un chip consacrat în următoarea generație a monarhiei.

Vorbind cu expertul regal Emily Andrews pentru The Sun, prietenul de familie al lui Kate Middleton a afirmat: «Tot ce și-a dorit Catherine vreodată a fost o casă la țară, o mulțime de copii, câini și un aragaz. Nu era interesată să aibă o slujbă importantă sau să devină celebră. (...) Viața de familie este incredibil de importantă pentru ea, iar maternitatea a făcut-o o femeie împlinită. Acum că simte că a reușit asta, este timp să se îndrepte către rolul ei public și la ceea ce vrea să obțină acolo.»

Drumul ei spre a fi un membru atât de important al familiei regale nu a fost lipsit de obstacole, cu momente de anxietate în discursuri și scandaluri de imagine, dar acestea par acum să fi fost depășite.

Kate Middleton și prințul William au împreună trei copii: George (8 ani), Charlotte (6 ani) și Louis (3 ani).

peter imre corina dănilă jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
gabi badalau evenimente jpg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 iulie sfantul stefan cel mare png
bruna barbie casa instagram (9) jpg
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg