Inspiră-te din ţinutele lui Kate Middleton! Ducesa este un adevărat etalon de stil

Ultima actualizare:

O prezență mereu elegantă și reconfortantă, Kate Middleton, ducesă de Cambridge, este și o adevărată inspirație pentru doamnele și domnișoarele din toată lumea.

Kate Middleton este un etalon al stilului Foto: Getty Images
Kate Middleton este un etalon al stilului Foto: Getty Images

Rochiile elegante, dar și hainele ei sport sau mai puțin formale sunt mereu alese cu grijă. În plus, soția prințului William nu face excese, ba chiar poartă aceleași haine la evenimente diferite. Iată câteva dintre ținutele cu care a apărut în public în acest an.

Foto: Getty Images

De la banchete de stat la angajamente oficiale, ducesa de Cambridge nu este niciodată mai puțin decât impecabilă.

Pictogramă de stil, ducesă, mamă a trei copii, renumită repetitoare de ținute – nu este surprinzător că ducesa de Cambridge are un CV impresionant. De îndată ce temperaturile scad și vremea de iarnă stăpânește, Kate îmbrățișează un stil elegant, din care se pot inspira și femeile de rând care o admiră.

Kate Middleton a avut un an cu ținute superbe

Kate Middleton, la premiera James Bond Foto: Getty Images
Kate Middleton, la premiera James Bond Foto: Getty Images

Croieli elegante, lungimi midi, linii curate și referiri la trecut printr-un stil retro. Toate însoțite de pălării sofisticate bon ton. Ingredientele ținutei de zi ale ducesei nu sunt greu de descifrat, iar respectând aceste reguli Kate Middleton este întotdeauna impecabilă.

Dar seara îi place să uimească mai mult, alegând rochii lungi elaborate și completându-le cu diademe și bijuterii prețioase. În ciuda pandemiei, 2021 pentru Kate Middleton a fost plin de evenimente și angajamente oficiale și chiar a revenit pe covorul roșu. Pentru aceste ocazii a ales creații importante, unele spectaculoase, altele incredibil de elegante și rafinate.

Ne amintim, printre toate, mai ales de rochia pe care a ales-o pentru primul ei covor roșu post-pandemie, organizat pentru premiera londoneze a filmului James Bond No Time to Die. Era o rochie lungă făcută la comandă de Jenny Packham. Kate Middleton a fost cu adevărat „îmbrăcată în lumină”, efect dat de transparența rochiei și de cascada nesfârșită de aplicații strălucitoare – paiete, pietre și cristale – care o împodobeau. Rochia a avut  s-a un decolteu în V și un drapaj care punea în evidență talia. O pelerină magică a completat ansamblul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net