Kate Middleton, moment emoționant la pian, în cadrul concertului de Crăciun

Ducesa de Cambrige Kate Middleton s-a pregătit intens pentru evenimentul de Crăciun organizat de familia regală britanică și prezentat chiar de ea, strălucind într-o ținută roșie. Mai mult decât atât, Kate le-a arătat admiratorilor Casei Regale Britanice că are și un talent ascuns!

Kate Middleton, moment emoționant la pian Foto: Profimedia
Kate Middleton, moment emoționant la pian Foto: Profimedia

Kate Middleton l-a acompaniat la pian pe cântărețul Tom Walker, în timpul piesei „For Those Who Can't Be Here (Pentu cei ce nu pot fi aici n.r)”, în cadrul concertului de Crăciun „Royal Carols: Together At Christmas”, care a debutat pe micile ecrane în data de 24 decembrie.

Kate Middleton a cântat pentru prima oară la pian în public

Pe lângă priceperea ei muzicală, Kate Middleton le-a luat ochii privitorilor și cu ținuta sa, aleasă perfect pentru perioada sărbătorilor. Ducesa a purtat o rochie de culoare roșie, festivă, cu o fundă supradimensionată în jurul gâtului. Soția Prințului William a fost surprinsă în urmă cu câteva zile în ținuta cu pricina, evenimentul de Crăciun fiind unul preînregistrat. Prima ținută cu care Kate a apărut în filmulețul de prezentare al concertului a ieșit de pe stoc în doar câteva zile!

Ducesa a strălucit în ținuta aleasă Foto: Profimedia
Ducesa a strălucit în ținuta aleasă Foto: Profimedia

Atunci însă, admiratorii săi nu au putut să o observe de-a amănuntul, pozele fiind făcute pe fugă, în timp ce Kate părăsea Westminster Abbey, locul unde a fost organizat evenimentul.

Imaginile surprinse acum, odată cu apariția pe micile ecrane a concertului, pe postul ITV, sunt unele perfecte pentru contextul sărbătorii, și o arată pe Kate la pian, în ținuta anterior menționată, înconjurată pe scenă de zeci de lumânări, într-un cadru ce te duce cu gândul la liniște și armonie.

Tom Walker i-a lăudat prestația Ducesei Foto: Profimedia
Tom Walker i-a lăudat prestația Ducesei Foto: Profimedia

Interpretarea a fost una emoționantă, iar cântărețul acompaniat de Kate i-a lăudat acesteia prestația, în ciuda emoțiilor pe care Ducesa le-a avut, nefiind obișnuită să cânte în public. Aceasta a fost prima reprezentație de acest gen a soției Prințului William.

Pentru noaptea de Ajun însă, Kate Middleton a lăsat deoparte tracul şi a interpretat la pian pentru prima dată în public. Ducesa a învăţat să cânte la pian încă din copilărie şi a revenit la pasiunea sa în timpul pandemiei, perfecționându-se în acest sens.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net