Unde își va petrece Kate Middleton ziua de naștere. Decizia inedită a ducesei

Ultima actualizare:

Kate Middleton, ducesă de Cambridge, va împlini 40 de ani pe 9 ianuarie. Anul acesta nu va organiza o petrecere grandioasă, așa cum obișnuia pe vremuri, ci va sărbători alături de persoanele apropiate. 

Kate Middleton împlinește 40 de ani pe 9 ianuarie Sursă: Profimedia
Kate Middleton împlinește 40 de ani pe 9 ianuarie Sursă: Profimedia

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii pe teritoriul Marii Britanii, iar varianta Omicron este predominantă. În aceste condiții, organizarea evenimentelor de amploare nu este deloc recomandată, iar Kate Middleton respectă cu strictețe sfaturile autorităților. 

Kate Middleton nu va petrece de ziua sa de naștere

Ducesa de Cambridge nu va organiza o petrecere spectaculoasă cu ocazia zilei sale de naștere, ci va sărbători alături de prințul William și copii. Ar fi al doilea an consecutiv în care Kate renunță la petrecere.

O sursă a declarat pentru Mail on Sunday: „Este probabil să aibă loc o petrecere discretă pentru ducesă. Oricum, ea nu a vrut nimic ieșit din comun, nu este tocmai pe gustul ei o zi de naștere fastuoasă". 

Regina Elisabeta a II-a, speriată de noul coronavirus

Și regina Elisabeta a II-a a renunțat la tradiționala plimbare din ziua de Crăciun și la festivitățile de la Windsor din același motiv, teama față de coronavirus și efectele nefaste pe care le produce îmbolnăvirea cu acesta. 

Kate Middleton a primit un cadou neinspirat de la prințul William

Se pare că William nu s-a priceput dintotdeauna la alegerea cadoului potrivit pentru soția sa și, în urmă cu multă vreme, a ales unul complet neinspirat. Kate Middleton îi reamintește chiar și în ziua de astăzi despre acel eșec total, după cu el însuși a mărturisit.

În cadrul unui podcast, William a mărturisit că se afla la începutul relației cu Kate Middleton atunci când a avut proasta inspirație de a-i oferi cadou un binoclu. Așa cum era de așteptat, viitoarea ducesă de Cambridge nu a fost deloc încântată. Timpul a trecut, iar cuplul își aduce aminte, cu amuzament, despre întâmplarea cu pricina.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net