Kate Middleton, abandonată de prințul William în noaptea de Revelion

Potrivit unei cărți, în 2006, Kate Middleton se pregătea să petreacă perioada de Anul Nou cu Prințul William și familia ei, dar a rămas singură și dezamăgită când un apel telefonic a schimbat totul.

Kate Middleton și prințul William au trecut printr-un impas în relație, în anul 2006. Getty
Kate Middleton și prințul William au trecut printr-un impas în relație, în anul 2006. Getty

În 2006, înainte de a se căsători, ducele și ducesa de Cambridge aveau planuri să vadă împreună în noul an.

Prințul William petrecuse Crăciunul cu familia regală la Sandringham, ca de obicei, și  potrivit planului trebuia să călătorească pentru a se întâlni cu Kate și a petrece Anul Nou împreună. 

Kate a fost dezamăgită de William chiar în noaptea de Revelion Gettyimages
Kate a fost dezamăgită de William chiar în noaptea de Revelion Gettyimages

În cartea ei publicată în 2011, The Making of a Royal Romance, autoarea regală Katie Nicholl susține că William i-a promis lui Kate că se va alătura familiei ei, dar a decis să rămână cu familia lui, informând-o telefonic despre schimbarea bruscă de planuri. 

Katie scrie: „William s-a gândit foarte bine și s-a așezat cu tatăl său și cu bunica lui pentru a avea o discuție sinceră despre viitorul lui cu Kate. Ambii l-au sfătuit să nu se grăbească în nimic.”

Sursă foto: Gettyimages
Sursă foto: Gettyimages

Săptămâni mai târziu, în 2007, Kate și William s-au despărțit pentru scurt timp, iar potrivit surselor, regina a fost dezamăgită de despărțire. Dar despărțirea a fost de scurtă durată, deoarece săptămâni mai târziu, William și Kate au fost văzuți sărutându-se la o petrecere a armatei la cazarma din Bovington, Dorset.

Nu a trecut mult timp până când împăcarea lor a fost confirmată, iar Kate s-a mutat în apartamentul lui William, Clarence House, unde acesta se întoarcea vineri seara de la serviciul militar pentru a petrece weekend-urile împreună.

Sursă foto: Gettyimages
Sursă foto: Gettyimages

Kate și William și-au petrecut Crăciunul anul acesta la Anmer Hall, la reședința lor rurală, împreună cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

La un moment dat în perioada sărbătorilor de iarnă, ei o vor vizita pe regină, care își petrece sezonul festiv la Castelul Windsor, după ce și-a anulat călătoria anuală la Sandringham.

Nu se știe exact ce au primit copiii de Crăciun, dar potrivit expertului regal Katie Nicholl, Kate perferă să nu ofere daruri extravagante.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net