De ce copiii lui Kate Middleton nu pot păstra toate cadourile primite de Crăciun

Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis sunt printre cei mai faimoşi şi bogaţi copii din lume. Statutul lor de membri ai familiei regale britanice înseamnă că, de Crăciun, ei primesc tot ce îşi pot dori de la părinţi, dar şi cadouri de la fani şi chiar oficiali din jurul lumii.

Ducii de Cambridge, alături de cei trei copii, Louis, Charlotte şi George foto: Getty
Ducii de Cambridge, alături de cei trei copii, Louis, Charlotte şi George foto: Getty

Chiar dacă cei trei micuţi sunt cunoscuţi în întreaga lume, Prinţul William şi Kate Middleton au declrat în repetate rânduri că nu vor ca fii şi fiica lor să crească altfel decât un copil normal. Aşa că ei fac tot posibilul să nu îi răsfeţe peste poate şi nu îi lasă să păstreze toate cadourile pe care le primesc, nici măcar pe cele de Crăciun.

În 2017, un purtător de cuvând al Ducilor de Cambrigde spunea că “unele cadouri for fi duse în casă, iar altele trimise în depozitul familie regale”, aminteşte mirror.co.uk. “În unele cazuri, unde se cuvinte, ele vor fi donate către organizaţii care pot să le folosească. Ducii le mulţumesc tuturor celor care se gândesc şi arată generozitate pentru copiii lor”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Kate Middleton evită cadourile extravagante

Nu se ştie exact ce au primit George, Charlotte şi Louis de Crăciun anul acesta, dar experţii regali susţin că Ducesa de Cambridge e atentă să nu le ofere cadouri scumpe sau extravagante. Ea ar prefera să le ia lucruri practice, ceva care să îi ia din faţa ecranului de calculator sau telefon.

“Lui George în place foarte mult să folosească iPad-ul, el şi Charlotte se descurcă foarte bine cu tot ce înseamnă tehnologie, ca mulţi copii, aşa că probabil au tot felul de gadget-uri pe lista de Crăciun. Însă, când vine vorba de aşa ceva, Kate nu îi va răsfăţa cu cadouri scumpe sau extravagante”, a declarat expertul regal Kate Nicholl.

Copiii ducilor de Cambridge, Crăciun în Norfolk

George, Charlotte şi Louis au petrecut Crăciunul, aşa cum obişnuiesc în fiecare an, în Norfolk la Anmet Hall, cu părinţii lor şi alţi membri ai familiei Middleton.

Ei o vor visita, la un moment dat, pe Regina Elisabeta a II-a, la Castelul Windsor. Nu se ştie însă exact când, mai ales că suverana şi-a anulat tradiţionalul Crăciun la Sandringham, din cauza pandemiei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net