Prin╚Ťul William ╚Öi Kate, ┬źizgoni╚Ťi┬╗ ├«n timpul turului regal din Caraibe. ┬źPleca╚Ťi de pe p─âm├óntul nostru!┬╗

Ducele ╚Öi Ducesa de Cambridge au avut parte de un incident nepl─âcut chiar ├«nainte de vizita lor ├«n Caraibe, din cadrul turneului regal ├«n care se afl─â ├«n prezent, care marcheaz─â Jubileul Reginei Elisabeta de anul acesta. Mai mul╚Ťi localnici au protestat ├«mpotriva lor ╚Öi a vizitei celor doi!

image
Ducii de Cambridge, incident neplăcut chiar înainte de vizita lor în Caraibe Foto: Getty

Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton au fost nevoi╚Ťi s─â anuleze seara trecut─â primul eveniment oficial din cadrul vizitei lor din Caraibe, ├«n urma unor proteste asupra drepturilor indigenilor ╚Öi ├«mpotriva colonialismului. 

Sătenii au protestat împotriva vizitei Ducilor de Cambridge

Cuplul regal urma s─â ├«nceap─â vizita lor ├«n Belize cu o excursie la o ferm─â de cacao, ├«n decursul zilei urm─âtoare. Aceasta a fost ├«ns─â anulat─â, dup─â ce s─âtenii din Indian Creek au organizat un protest, descriind vizita lor drept ÔÇ×colonialismÔÇŁ ╚Öi ÔÇ×o palm─â peste fa╚Ť─âÔÇŁ. Ace╚Ötia au ie╚Öit ├«n strad─â cu pancarte pe care scria ÔÇ×Pleca╚Ťi de pe p─âm├óntul nostruÔÇŁ, ÔÇ×Colonialismul ╚Öi furtul (de p─âm├ónt n.r) continu─â cu Prin╚Ťul WilliamÔÇŁ.

Se pare c─â localnicii sunt extrem de revolta╚Ťi ╚Öi c─â elicopterul lui William ╚Öi Kate a primit permisiunea de a ateriza pe terenul lor de fotbal, f─âr─â ca ei s─â fie consulta╚Ťi ├«n prealabil.

Cite╚Öte ╚Öi: Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton, gest tandru ├«n public. Rar ├«i vezi a╚Öa!

William de╚Ťine o funda╚Ťie caritabil─â care a cump─ârat un p─âm├ónt din apropiere. S─âtenii sunt furio╚Öi!

Manifesta╚Ťia localnicilor face parte dintr-o serie mai veche de nemul╚Ťumiri ╚Öi proteste ├«n leg─âtur─â cu drepturile comunale asupra terenurilor. Satul Indian Creek a fost ├«n conflict deschis cu o organiza╚Ťie de caritate care de╚Ťine o proprietate ├«nvecinat─â, denumit─â Flora and Fauna International (FFI), al c─ârei patron este chiar Prin╚Ťul William. S─âtenii ├«╚Öi cer drepturile asupra p─âm├óntului respectiv. Asear─â, Palatul Kensington a anun╚Ťat c─â vizita ├«n sat a Ducilor de Cambridge a fost anulat─â, ├«n urma protestelor, informeaz─â Daily Mail.

stanga
dreapta
ducii de cambridge protest1 png
ducii de cambridge protest2 png
ducii de cambridge protest3 png
5 kate si william shutterstock 436244290 jpg jpeg
2 1 kate si william shutterstock 1628782402 jpg jpeg
Prin┼úul William ┼či Kate Middleton jpeg
7 kate middleton si printul william jpg jpeg

Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton urmeaz─â s─â ajung─â ├«n cur├ónd ├«n Belize ╚Öi se vor bucura de o primire oficial─â la aeroport, ├«nainte de a se ├«nt├ólni cu prim-ministrul. C─âl─âtoria lor ÔÇô pentru s─ârb─âtorirea Jubileului de Platin─â al Reginei ÔÇô trebuia s─â cuprind─â ╚Öi o vizit─â ├«n satul Indian Creek, unde locuiesc mai pu╚Ťin de 1.000 de oameni.

Cite╚Öte ╚Öi: Prin╚Ťul William ╚Öi Kate Middleton, c─âl─âtorie exotic─â ├«n doi, f─âr─â copii! ├Än grija cui r─âm├ón cei mici

Cuplul regal pl─ânuia s─â viziteze ferma de cacao Akte'iL Ha de la poalele mun┼úilor Maya. Se spune c─â asocia╚Ťia caritabil─â a lui William a cump─ârat terenul ├«nvecinat cu ferma ├«n decembrie anul trecut, pentru a-l proteja, lupt├ónd cu interesul ofertan╚Ťilor care doreau s─â-l foloseasc─â pentru agricultur─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News, Facebook ╚Öi Instagram!

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG
iohannis erdogan 2 jpg
orban zelenski jpg