Kate și William, vestitorii primăverii! Semnificația florilor purtate de Duci

Ultima actualizare:

Ducii de Cambridge au avut o apariție „primăvăratică”, în timp ce au vizitat sudul orașului Wales (Țara Galilor), pentru a marca Ziua Sfântului David, sărbătorită la 1 martie.

Kate și William, vestitorii primăverii! Foto: Profimedia
Kate și William, vestitorii primăverii! Foto: Profimedia

Kate Middleton și Prințul William au avut o zi plină de activități odată cu venirea oficială a primăverii. Ducii de Cambridge au vizitat Țara Galilor, pentru a marca sărbătoarea Sfântului David. Cei doi au vizitat și Piața Abergavenny, dar și o fermă de animale, pozând chiar cu câteva căprițe.

Ducii de Cambrigde, apariție „primăvăratică”

Cei doi Duci au purtat ținute lejere, dar elegante, în culori închise. Deși a venit primăvara în calendare, vremea din Marea Britanie a decis să nu coopereze, astfel că William și Kate au fost nevoiți să se îmbrace corespunzător. Ducesa Kate a purtat un palton lung, de culoare verde închis, semnat de brandul Sportmax, care costă aproximativ 940 de lire (în jur de 5500 de lei), informează Daily Mail.

Ducesa și-a asortat haina cu o pereche simplă de blugi negri și un pulover pe gât, tot într-o nuanță de verde. Kate și-a completat întregul look cu cizmele ei de 170 de lire sterline de la marca Blundstone, îndrăgită de celebrități. Între timp, William a îmbrăcat pantalonii și paltonul, ambele în nuanța bleumarin, un pulover verde pentru a se asorta cu partenera lui, și o cămașă albastru deschis pe dedesubtul acestuia. Ulterior, când au vizitat ferma, aceștia s-au schimbat în geci mai lejere, iar Kate a purtat o eșarfă roșie în jurul gâtului.

Ducii de Cambridge a purtat narcise în piept

Totuși, pentru a marca și venirea primăverii, Ducii de Cambridge și-au pus în piept câte o narcisă, iar Kate Middleton a primit un întreg buchet de narcise galbene. Narcisa este floarea oficială a Țării Galilor, astfel că au omagiat și locația pe care au vizitat-o.

Ducele și Ducesa de Cambridge au dezvăluit, în timpul vizitei lor la ferma de capre din Llanvetherine, că au decis să își implice și copiii în agricultură și „viața de fermă”. Cei doi au povestit cum Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au avut grijă de mai multe  animalele în timpul vacanței semestriale.

În timpul vizitei la ferma de capre, William a avut parte și de un „episod” amuzant. Una dintre ele i-a mușcat degetul Prințului. „Asta de aici mi-a prins degetul! Au dinții din spate ceva mai mari!”, spus el, râzând, potrivit Hello Magazine.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net