Kate Middleton se distrează fără prințul William în Danemarca. N-ai mai văzut-o niciodată așa!

Ultima actualizare:

Kate Middleton (40 de ani) se află zilele acestea într-o deplasare în Danemarca, fără prințul William. Este pentru prima oară, din 2017, când ducesa de Cambridge pleacă singură peste hotarele Marii Britanii, iar asta pare să-i facă bine.

image

Într-una dintre cele mai grele perioade pentru monarhia britanică, Kate Middleton și-a asumat singură o deplasare în Danemarca, pentru a promova Fundația Centrului Regal care desfășoară activități legate de copiii cu vârste foarte mici.

Prima zi a inclus o vizită la Universitatea din Copenhaga, unde Kate a aflat lucruri noi prin Proiectul pentru sănătatea mintală a copiilor mici Copenhaga, care promovează relațiile pozitive între copii și părinți.

Kate Middleton, lecție de stil într-un taior sub 100 de euro

Așa cum se obișnuiește în asemenea ocazii, Kate a ales o ținută care a făcut trimitere, discret, la culorile drapelului danez. Taior roșu, cu o bluză albă pe dedesubt, și pantaloni negri ușor evazați.

O ținută suficient de stilată pentru întâlnirea de la Universitate și numai bună pentru o pauză de distracție la Centrul Lego.

Aici, Kate a descărcat toată tensiunea acumulată în ultimele luni și a arătat o față pe care probabil doar copiii ei o văd.

Ducesa a râs din toată inima, a cerut detalii despre toate instalațiile Lego și a testat fără rețineri un tobogan din zonă, potrivit OK! Magazine.

Mai mult, ducesa a glumit pe seama prințului absent, sugerând că, dacă ar vedea-o, William ar putea bănui că-și mai dorește încă un bebeluș. Kate le-a mai spus gazdelor că cei trei copii ai cuplului regal, George, Charlotte și Louis, vor fi cu siguranță invidioși când le va povesti ce bine s-a distrat.

Și la toată distracția asta, taiorul a rezistat cu succes. Este vorba despre un model la două rânduri de nasturi, din stofă texturată, cu buzunare cu clape, de la un brand popular de îmbrăcăminte, accesibil oricui, iar prețul nu depășește 100 de euro.

Nu doar că este vorba despre un taior accesibil, dar Kate l-a mai purtat anul trecut, la meciul dintre Anglia și Germania de pe Wembley.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net