Reacția lui Kate Middleton când a fost ridicată în brațe de mai mulți bărbați. Imagini senzaționale cu ducesa

Ultima actualizare:

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, nu încetează să surprindă! Soția prințului William a fost numită patroană a Uniunii Ligii de Rugby, statut pe care prințul Harry l-a pierdut odată ce a decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii. Pentru a sărăbători cum se cuvinte noua funcție, Kate Middleton a renunțat la rochiile elegante, s-a echipat în haine de sport și a intrat pe terenul de rugby!

Kate Middleton Sursă foto: Profimedia
Kate Middleton Sursă foto: Profimedia

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, a fost anunțată în această dimineață drept noul patron al Rugby Football League și al Rugby Football Union, roluri deținute anterior de cumnatul ei, ducele de Sussex, informează Dailymail.co.uk.

Anunțând numirea pe Twitter, Kate a spus că este încântată să sprijine „două organizații fantastice care se angajează să valorifice puterea pe care o poate avea sportul pentru a reuni comunitățile și pentru a ajuta oamenii să înflorească”.

Postarea a fost însoțită de un videoclip cu Kate, îmbrăcată în echipament de antrenament. Ducesa și-a arătat abilitățile sportive și a jonglat cu o minge de rugby, în curtea Palatului Kensington, dar și pe un teren de rugby aflat în apropiere.

Numirea lui Kate Middleton în noua funcție vine cu doar câteva zile înainte de începerea turneului de rugby Six Nations. Soțul ei, Prințul William, în vârstă de 39 de ani, este patronul Uniunii Galeze de Rugby din 2016.

Ducesa de Cambridge are un mare interes pentru sport, jucând tenis și hochei de la o vârstă fragedă și este, de asemenea, un ferm susținător al rugby-ului, urmărind toate meciurile Marii Britanii din campionat.

Ralph Rimmer, directorul executiv al Rugby Football League, a declarat: „Suntem cu adevărat onorați de numirea Ducesei de Cambridge drept Patron Regal al Rugby Football League. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Ducesa în anii următori".

Bill Sweeney, directorul executiv al Uniunii de Fotbal de Rugby, a adăugat: „Este o mare onoare să îi urez bun venit Ducesei de Cambridge în calitate de patron. Scopul nostru este să îmbogățim viețile, să introducem mai mulți oameni în lumea acestui sport și să atragem de partea noastră interesul generațiilor viitoare".

Kate Middleton, prima persoană din Casa Regală care preia din îndatoririle prințului Harry

Kate Middleton este primul membru al Casei Regale care preia din responsabilitățile prințului Harry. Unii bănuiesc că regina nu a vrut să riște să își pună nepotul într-o lumină negativă și de aceea amânat să desemneze altcuiva sarcinile pe care acesta le avea. 

Prințul Harry și Meghan Markle au decis să renunțe la rolurile deținute în cadrul Casei Regale în urmă cu doi ani. Mezinul prințului Charles și-a pierdut titlurile militare, dar și dreptul de a conduce mai multe fundații. Aflat în Statele Unite ale Americii, prințul Harry susține că întoarcerea sa în Marea Britanie nu va avea loc dacă nu îi va fi asigurată paza. 

Prințul Harry a subliniat că nu se simte în siguranță în Marea Britanie și că este dispus să plătească personal gărzi de corp care să îi ofere liniștea de care are nevoie pentru a aprticipa din nou la evenimente pe teritoriul țării natale. 

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net