Kate Middleton l-a speriat rău pe William cu un bebeluș. Replica genială a prințului

Ultima actualizare:

Prințul William a recunoscut de mai multe ori, mai în glumă, mai în serios, că ar vrea să se oprească la trei copii. Se pare însă că soția sa are alte gânduri. Recent, Kate Middleton s-a arătat fermecată de un bebeluș, iar prințul a intervenit imediat.

Kate Middlton s-a arătat fermecată de un bebeluș dintr-un spital din Lancashire
Kate Middlton s-a arătat fermecată de un bebeluș dintr-un spital din Lancashire

Kate Middleton și prințul William au făcut, joi, 20 ianuarie, o vizită la Clitheroe Community Hospital din Lancashire. Mai întâi, ducele și ducesa de Cambridge au făcut cunoștință cu Alfie, un cățeluș care va fi dresat pentru a deveni câine de terapie și pentru a veni astfel în sprijinul pacienților și al angajaților spitalului.

Deja fermecați de simpaticul patruped, Kate și William s-au întâlnit apoi cu Trudi și Alastair Barrie și cu fiica lor, Anastasia. Ea însăși mama trei copii, Kate a zâmbit larg și a început s-o mângâie pe micuța Anastasia, moment în care William nu s-a putut abține să nu glumească pe tema familiei sale numeroase.

”Vă rog, nu-i dați idei soției mele”, i-a avertizat William pe părinții Anastasiei, iar când Kate a dat-o înapoi pe micuță, prințul a glumit din nou: ”Nu lua bebelușul cu tine!”.

Kate Middleton și prințul William au vizitat Clitheroe Community Hospital pentru a se întâlni cu personalul medical și pentru a discuta despre impactul pandemiei de coronavirus asupra activității medicilor și asistentelor.

Vizita a avut drept scop sensibilizarea publicului cu privire la problemele de sănătate mintală și cu privire la ajutorul pe care-l pot primi britanicii, în special cei din mediile defavorizate și din zonele rurale, în timpul pandemiei. Kate și William sunt foarte implicați în tot ceea ce este legat de sănătatea mintală de mai mulți ani, prin intermediul organizației lor filantropice, Royal Foundation.

Kate Middleton și prințul William au trei copii

Ducii de Cambridge au deja trei copii, prințul George (8 ani), prințesa Charlotte (6 ani) și prințul Louis (3 ani). În 2012, în timpul unei vizite oficiale în Singapore, prințul William a mărturisit că își dorește doi copii cu Kate. Cei doi s-au căsătorit în 2011.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net