Secretul siluetei lui Kate Middleton. Urmează regimul Prințesei Diana

Kate Middleton, care a împlinit ieri, 9 ianuarie, 40 de ani continuă să arate grozav. Ducesa de Cambridge are o siluetă de invidiat și pare că nu a îmbătrânit deloc. Deși este mama a trei copii, corpul ei nu a suferit schimbări. Anii de sport și dieta sănătoasă sunt «de vină».

Kate Middleton și-a menținut silueta Foto: Getty
Kate Middleton și-a menținut silueta Foto: Getty

Ieri, Ducesa de Cambridge a publicat trei fotografii noi uimitoare pentru a marca aniversarea de 40 de ani, prezentându-și stilul regal în rochii create de designerul ei preferat, Alexander McQueen.

Mulți au remarcat cum ducesa Kate Middleton arată chiar mai bine acum decât la 20 de ani, pe vremea când l-a cunoscut pe Prințul William.

Nu este întâmplător, Kate Middleton a devenit una dintre cele mai mari simboluri de modă și frumusețe din Marea Britanie și nu numai.

Experții în frumusețe au analizat secretele din spatele stilului ei uluitor, fizicului de invidiat și aspectului tineresc. 

Kate Middleton nu folosește creion de ochi

Ducesa Kate Middleton și-a asumat mai multe stiluri de machiaj, de-a lungul anilor. Pe vremuri, obișnuia să poarte creion de ochi, însă acum optează pentru un machiaj mai natural, care o arată mult mai tânără.

La facultate era prietenă cu creionul de ochi, dar, în ultimele două decenii, Kate Middleton și-a creat un aspect caracteristic de ochi machiați natural, pomeți roz și cizelați și o buză nudă. Deși anii tinereții sunt în urmă, Kate arată mai tânără ca niciodată.

Kate Middleton urmează regimul de fitness al Prințesei Diana

Ducesa este o sportivă pasionată, iar asta a ajutat-o să își păstreze silueta de invidiat.

Antrenorul personal al celebrităților, Ty Brennand, spune că silueta lui Kate este una dintre cele mai dorite.

Kate face exerciții în fiecare zi cu un antrenor personal și este membră a scumpului Harbour Club din Chelsea, care a fost un favorit al Prințesei Diana și, de asemenea.

Ducesei îi place să-și facă mai multe tipuri de sport – favorizând yoga și CrossFit-ul, dar și tenisul și schiul cu familia.

Ce dietă ține ducesa

Kate Middleton și prințul William par să facă un efort să reducă consumul de carne.

Chef Raghu Deora - care a servit prânzul cuplului regal la Taj Mahal în 2016 - a creat un meniu fără carne pentru că i s-a spus că asta „preferau ducii”.

Ducesa de Cambridge a recunoscut că îi place curry picant. Se pare că Kate Middleton preferă o dietă cu alimente crude, mâncăruri sărace în carbohidrați și bogate în proteine ​​- dar se bucură ocazional de pizza și curry la pachet ca deliciu.

Înainte de nuntă și după ce i-a născut pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte, ea ar fi urmat dieta Dukan, populară printre modele și vedete. Include proteine ​​slabe, pâine integrală, legume și fructe. Kate bea smoothie-uri dimineața și după-amiaza care conțin spirulina (un tip de alge), kale, matcha - o pudră de ceai verde măcinată fin - spanac, romaine, coriandru și afine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net