Kate Middleton, răvășitoare la aniversarea de 40 de ani! Imagini de poveste

Ultima actualizare:

Kate Middleton a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani, duminică, 9 ianuarie. Ducesa de Cambridge a marcat această aniversare cu o serie de fotografii de poveste, inspirate secolele trecute.

Kate Middleton a împlinit 40 de ani Foto: Paolo Roversi
Kate Middleton a împlinit 40 de ani Foto: Paolo Roversi

Kate Middleton marchează astăzi cea de-a 40-a aniversare prin lansarea unor fotografii uluitoare cu ea purtând mai multe rochii superbe, semnate de Alexander McQueen, una din casele de modă preferate ale ducesei de Cambridge.

Imaginile realizate de Paolo Roversi au fost inspirate din portretele regale ale trecutului.

Kate Middleton, omagiu pentru Regina Elisabeta și prințesa Diana

Kate Middleton își va sărbători cea de-a 40-a ei în privat, acasă, alături de soțul ei prințul William, în vârstă de 39 de ani, și de cei trei copii ai lor, George, de opt ani, Charlotte, de șase ani și Louis, de trei ani.

Cu toate acestea, Kate Middleton a vrut să marcheze cu stil această nouă etapă din viața ei. Ducesa a publicat trei fotografii care aduc un omagiu public reginei Elisabeta a II-a și reginei Victoria.

Kate, care a studiat istoria artei la universitate și a comisariat o expoziție despre arta secolului al XIX-lea, l-a ales pe italianul Roversi pentru că îi admiră stilul de fotografie. Portretele au fost făcute la Kew Gardens în noiembrie, releatează tabloidul britanic The Sun

Paolo Roversi a spus că a fost „mișcat de căldura și primirea ei prietenoasă și fermecat de ochii ei strălucitori care reflectă frumusețea sufletului ei”.

Fotografiile vechi ale reginei Elisabeta și Victoria au fost examinate cu atenție în timpul ședinței foto, pentru inspirație. În cele două imagini alb-negru, Kate poartă cercei din colecția Prințesei Diana.

Poza care o arată de profil a fost stilată în mod deliberat pentru a fi similară cu portretele reginei din anii 1950 de Cecil Beaton.

Surse din interior spun că această fotografie a fost aleasă pentru a arăta latura regală a lui Kate. Portretul alb-negru de prim-plan, cu ecouri ale filmării prințesei Diana cu Mario Testino, se spune că este cel mai personal, intim și relaxat dintre cei trei.

Singura fotografie color a fost aleasă pentru a arăta „tinerețea și încrederea lui Kate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net