Lucrul cu care Kate Middleton nu se poate obișnui, de când a intrat în familia regală

Kate Middleton este iubită de publicul britanic și este considerată un exemplu când vine vorba de ținută și conduită. Ducesa de Cambridge e de peste zece ani în viața publică și participă, alături de soțul ei sau singură, la evenimente importante. Totuși, există un aspect cu care Kate nu se poate obișnui.

Kate Middleton este o fire introvertită foto: AFP
Kate Middleton este o fire introvertită foto: AFP

Deși e mereu la brațul lui William la cele mai importante evenimente din lume și va fi probabil viitoarea regină a Regatului Unit, Kate Middleton are încă un lucru pe care îl găsește dificil ca persoană publică: îi este greu să participe la evenimente cu liderii lumii. Conform unor surse din preajma ei, Kate este o fire introvertită și îi este greu să fie mereu în public.

S-a mai spus despre Kate, care va împlini 40 de ani pe 9 ianuarie, că nu și-a dorit niciodată să ajungă faimoasă și că ar fi fost mulțumită să își crească copiii departe de ochii lumii.

Și, deși este de un deceniu în lumina reflectoarelor și mereu cu zâmbetul pe buze la recepții și conferințe, lui Kate îi e uneori dificil să întrețină ospeții faimoși, datorită firii sale rezervate, conform dailystar.co.uk.

”E are o prezență mai retrasă. Dar începe să fie din ce în ce mai încrezătoare. Îi este destul de dificil să fie în companie așa diversă, pentru că e o fire introvertită. Dar se învață ușor cu rolul ei”, au spus sursele.

Kate Middleton, o viitoare regină implicată 100%

Dar, au mai adăugat ele, asta nu înseamncă că Ducesa nu e implicată 100% în diverse proiecte și că nu are sugestiile sale când vine vorba de Casa Regală. ”Nu e cum te-ai aștepta să fie o viitoare Regină. E foarte organizată, are mereu notițe și idei, dar e și foarte autoironică și glumeață. A început să aibă mai mult timp acum că au mai crescut copii”, au completat apropiații Casei Regale.

Kate Middleton și Prințul William au trei copii, George, Charlotte și Louis, de care sunt foarte mândri.

Kate Middleton, petrecere în familie de 40 de ani

Ducesa de Cambridge va împlini duminică, 9 ianuarie, 40 de ani și va petrece cu familia ei, și datorită pandemiei de Covid, dar și pentru că preferă evenimentele mai mici. 

„Este probabil să aibă loc o petrecere discretă pentru ducesă. Oricum, ea nu a vrut nimic ieșit din comun, nu este tocmai pe gustul ei o zi de naștere fastuoasă", a declarat o sursă din apropierea familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net