Kate Middleton, o nouă apariţie impecabilă. Accesoriul ieftin ales a atras toate privirile

Kate Middleton este un etalon de stil şi impresionează mereu cu ţinutele sale, fie că este la o întâlnire formală sau în timpul liber. Ducesa de Cambridge a avut o nouă apariţie impecabilă, miercuri (17 ianuarie), când a surprins cu alegerea unui accesoriu ieftin, dar de efect.

Kate Middleton a impresionat din nou cu ţinuta aleasă foto: AFP
Kate Middleton a impresionat din nou cu ţinuta aleasă foto: AFP

Kate Middleton (40 de ani) a participat la prima întâlniri oficială, la Muzeul Foundling din Londra, muzeu dedicat primei organizaţii de caritate din Marea Britanie pentru copiii ai căror mame nu îi pot creşte, fondată în  1793.

Kate Middleton A purtat cercei de doar 40 de lei

Soţia Prinţul William, care este patron al fundaţiei din 2019, a optat pentru o ţinută lejeră, cu o maletă neagră, o haină lungă bleumarin şi o pereche de pantaloni evazaţi, piese pe care le-a purtat de nenumărate ori. Cu bucle lejere şi un machiaj de zi, discret, Ducesa a apelat la un accesoriu ieftin, care poate fi cumpărat de oricine: o pereche de cercei de 7 lire (aproape 40 de lei), de la brandul Accessorize.

Kate a participat la întâlnire alături de Prinţul William, iar cei doi au stat de vorbă cu membri ai staff-ului, experţi în îngrijirea copiiilor şi asistenţi sociali.

Kate Middleton, viitorul monarhiei britanice

Vizita făcută de Kate Middleton şi Prinţul William vine într-un moment dificile pentru Familia Regală, care se luptă cu un scandal imens provocat de procesul în care Prinţul Andrew este acuzat de viol. Confom dailymail.co.uk, oameni din jurul Casei Regale au declarat că familia îşi doreşte cu disperare să fie pe placul publicului, iar Kate e fix persoana de care are nevoie în aceste vremuri tulburi.

De multă vreme, experţii au considerat că ducesa de Cambridge, cu stilul ei cald şi prietenos, poate fi cea care va revitaliza monarhia. Mai ales acum, apropiaţii Casei Regale cred că viitorul acesteia stă în mâinile lui Kate.

Autoarea Bethan Holt a declarat că “pare că există o campanie de a face din ducii de Cambridge starurile international”, iar Kate este deşteaptă şi calculată în decizia de a ţine memoria Dianei vie.

Mai mult, Regina Elisabeta a II-a o consideră pe Kate Middleton un om valoros şi, cred experţii, se va baza pe ea mult în scandalurile din sânul familiei regale.

Procesul Prinţului Andrew, cel mai mare scandal al Familiei regale

Familia regală britanică a fost implicată în numeroase scandaluri de-a lungul anilor, dar cel mai recent e şi cel mai serios. Prinţul Andrew este acuzat că a violat-o, în repetate rânduri, pe Virgina Giuffre, pe când aceasta avea 17 ani. Ea ar fi fost obligată să întreţină relaţii rexuale cu fiul Reginei Elisabeta a II-a de Jeffrey Epstein şi Ghislaine Maxwell, ambii condamnaţi pentru trafic de persoane.

Andrew a fost lăsat fără titlurile regale de Regină şi riscă să rămână şi falit după ce ar pute fi nevoit să plătească 10 milioane de lire Virginei Giuffre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net