Kate Middleton, stânjenită de un gest tandru făcut de William în public. A reacţionat instant

Membrii familiei regale britanice trebuie să urmeze o conduită strictă în public, iar gesturile de afecţiune făcute sub ochi străini nu sunt acceptate. Asta pentru că, teorectic, ei se află la muncă, atunci când participă la diverse evenimente. De câţiva ani, însă, lucrurile par a se fi relaxat, mai ales când e vorba de Prinţul William şi Kate Middleton.

Familia regală trebuie să respecte reguli stricte privind gesturile de afecţiune făcute în public. Prinţul Charles este rar văzută că o atinge pe Camilla, iar ducii de Cambridge au o etichetă clară pentru clipele în care se află “la muncă”.

William şi Kate par a fi mai relaxaţi însă şi, de-a lungul timpului, au avut tot felul de momente care au atras atenţia prin gesturile tandre făcute unul faţă de celălalt în public. Totuşi, uneori, William mai întrece limita sau cel puţin aşa pare dintr-un clip care a fost redescoperit de internauţi recent.

William îi pune, tandru, o mână pe umăr lui Kate foto: BBC
William îi pune, tandru, o mână pe umăr lui Kate foto: BBC

Conform mirror.co.uk, un moment stânjenitor dintre Kate Middleton şi Prinţul William circulă din nou pe Internet. Este vorba de un clip de la o emisiune de Crăciun din 2019, prezentată de Mary Berry, un chef britanic îndrăgit.   

În imagini, William îi pune mână pe umăr, afectuous, lui Kate, în timp ce vorbeşte cu Mary Berry şi voluntari invitaţi la emisiunea de Crăciun. Un gest mic, aparent nevinovat, dar Kate se trage imediat, vizibil deranjată. Unii internauţi au remarcat că ducesa de Cambridge se mişcă cu rapiditate, iar alţii cred că se simt stânjenită. 

Kate se trage imediat foto: BBC
Kate se trage imediat foto: BBC

"Cred că a gândilat-o pe umăr sau pe spate", a completat un alt internaut, în timp ce unii au lăudat cuplul regal pentru faptul că evită gesturile de afecţiune în timpul apariţiilor publice. 

"Îmi place cum interacţionează, e profesional. Nu vreau să îi văd ţinându-se de mână sau atingându-se pe spate. E ciudat, ca şi când eşti parte la un moment intim", a fost un alt mesaj, lăsat de un internaut. 

Kate Middleton şi Prinţul William, imaginea unui cuplu regal modern

Kate şi William, tandri în imaginea de Anul Nou foto: Instagram
Kate şi William, tandri în imaginea de Anul Nou foto: Instagram

Chiar dacă Ducesa de Cambridge a avut o reacţie fermă atunci, Kate şi William sunt dornici să împătăşească imagini şi clipe neconvenţionale pentru un cuplu regal, toate cu bun simţ şi tinând cont de anumite limite, evident.

Un astfel de exemplu este imaginea distribuită de cei doi cu ocazia Anului Nou, în care apar în maşină, după premiera celui mai recent film din seria James Bond, "No Time To Die". Cadrul îl înlocuieşte pe unul mult mai formal, cum ar fi o cameră de recepţie sau un birou, locuri obişnuite pentru Regina Elisabeta a II-a, de exemplu. 

Mai mult, conform unui expert în limbajul trupului, imaginea aleasă, în care cei doi zâmbesc larg, după un eveniment oficial şi se ţin tandru de mână, e dovada unor sentimente reale şi puternice între William şi Kate. 

"E o exprimare mult mai relaxată a sentimentelor pe care le au, se sprijină unul de altul, zâmbesc, Kate nu îl ține doar de mână pe William, ci își pune ambele mâini pe el, semn că îl vede ca un lucru prețios. Din zâmbete, diferite de cele tradiționale ale familiei regale, se vede că se simt bine.

Faptul că e o fotografie făcută după un eveniment oficial, premiera filmului Bond, în spatele scenei, e dovada că sentimentele din imagine sunt reale. E ușor să renunți la zâmbet când se sting luminile reflectoarelor, dar Kate și William par a avea o bucurie în fața camerelor de luat vederi care se regăsește și în viața de zi cu zi. Afecțiunea și aproierea lor sunt autentice", a declarat Judi James. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net