Kate Middleton, povestea rochiilor de bal purtate în portretele de la 40 de ani

Ultima actualizare:

Kate Middleton a strălucit cu adevărat în portretele făcute publice cu ocazia împlinirii vârstei de 40 de ani. Dincolo de zâmbetul fermecător, mulți au văzut acolo o atitudine de viitoare regină. Ducesa a purtat trei rochii de bal, fiecare cu o poveste impresionantă în spate.

Kate Middleton a făcut publice trei portrete oficale cu ocazia împlinirii a 40 de ani
Kate Middleton a făcut publice trei portrete oficale cu ocazia împlinirii a 40 de ani

Toate cele trei rochii purtate de Kate Middleton poartă semnătura casei de modă Alexander McQueen, preferata ducesei de Cambridge. În 2011, Kate i-a încredințat directoarei artistice Sarah Burton, cea care a preluat conducerea casei după dispariția lui Alexander McQueen, sarcina delicată de a-i crea rochia de mireasă. Nu e de mirare, așadar, că acum Kate i-a cerut din nou ajutorul pentru ținutele din portretele dedicate împlinirii vârstei de 40 de ani. Este vorba despre trei rochii de bal în spiritul epocii victoriene.

Primul portret - rochia roșie

Rochia roșie creată de Sarah Burton în complicitate cu Kate Middleton este lungă, asimetrică, cu o singură mânecă foarte bufantă. Talia este marcată cu un elastic subțire, iar în partea de jos rochia este largă și are două buzunare laterale.

Kate Middleton în rochia roșie Alexander McQueen. Foto: Instagram/ImaxTree
Kate Middleton în rochia roșie Alexander McQueen. Foto: Instagram/ImaxTree

Designerul a folosit ca model o creație din colecția prêt-à-porter de toamnă-arnă 2021. Foarte în largul ei în această rochie, Kate zâmbește larg în fața obiectivului fotografului Paolo Roversi, cel care a realizat, de altfel, și catalogul colecției pentru care Sarah Burton a folosit ca sursă de inspirație anemonele. ”Femeile care poartă rochii cu anemone ajung să fie ca aceste flori, o veritabilă încarnare a naturii acestora, amplă, reală, strălucitoare și puternică.”

Al doilea portret - rochia din organza albă

Pentru cel de-al doilea portret, Kate Middelton adoptă o atitudine de balerină, într-o rochie amplă, din organza albă, inspirată din colecția de primăvară-vară 2022.

Sarah Burton și Kate Middleton au renunțat la perle și la corset, preferând o variantă mai reținută, pe măsura simplității și a eleganței afișate de viitoarea regină. Într-un interviu pentru Corriere della Sera, fotograful acestui portret a dezvăluit că a preferat să facă această fotogrfie în mișcare.

Kate Middleton în rochialbă din organza. Foto: Instagram/ImaxTree
Kate Middleton în rochialbă din organza. Foto: Instagram/ImaxTree

”Pentru portretul oficial, ducesa a purtat această rochie din organza albă, aproape ca o balerină, așa că am vrut să fac fotografia în mișcare, pentru ca această minunată rochie largă să fluture în fața obiectivului”, a declarat Paolo Roversi.

Al treilea portret - volane și bijuterii regale

În sfârșit, pentru cea de-al treilea portret, Kate a ales tot o rochie albă, asimetrică în partea de sus, cu mai multe volane urcând pe umărul stâng.

Fiecare dintre cele trei ținute a fost accesorizată cu bijuterii împrumutate de la regina Elisabeta sau de la prințesa Diana.

kate middleton portret alb negru jpg

Fotograful Paolo Roversi a mai dezvăluit, pentru sursa citată, că la ședința foto finală au participat și cei trei copii ai lui Kate Middleton și că atmosfera a fost foarte relaxată. Mai mult, artistul nu a folosit decât lumina naturală și buna dispoziție a ducesei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net