Prințul George a atras toate privirile în tribuna unui teren de rugby! Imagini adorabile cu fiul cel mare al ducilor de Cambridge

Ducii de Cambridge au participat în cursul zilei de sâmbătă la un meci de rugby al echpei Marii Britanii. Nu s-au aflat singuri în tribună, ci a fost însoțiți de fiul cel mare, prințul George, care a atras toate privirile. 

Prințul George a fost plictisit de meciul de pe teren Sursă foto: Gettyimages
Prințul George a fost plictisit de meciul de pe teren Sursă foto: Gettyimages

Prințul George este cel mai mare dintre copiii ducilor de Cambridge și al treilea în oridinea succesiunii la tronul Marii Britanii. În vârstă de opt ani, George i-a însoțit pe părinții săi la un meci de rugby și a captat atenția celor prezenți prin ghidușiile pe care le-a făcut. Judecând după imaginile surprinse de către fotoreporterii prezenți la meciul respectiv, prințul George nu a fost atras în mod special de activitatea de pe teren și a părut mai degrabă plictisit de cele petrecute.

A comentat meciul, s-a plimbat prin fața părinților, iar Kate Middleton a fost nevoită să intervină de câteva ori. Un lucru este cert, prințul George știe cum să interacționeze cu camera de filmat. A fost imortalizat zâmbind reporterilor și nu a părut deloc deranjat de prezența lor. 

Prințul George este al treilea în linia succesiunii la tron

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William. George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prima apariţie publică a lui a avut loc doar o zi mai târziu, când părinţii l-au prezentat presei, pe treptele unităţii medicale. Prințul William și Kate Middleton mai au doi copii, pe Charlotte, de șase ani și pe prințul Louis, de doar trei anișori. 

Și prințesa Charlotte este cunoscută pentru micile năzbâtii. În timpul unui eveniment oficial, desfășurat în urmă cu trei ani, prințesa Charlotte a scos limba în fața reporterilor prezenți și a făcut mai multe grimase adorabile, totul spre mirarea și amuzamentul mamei sale. 

Kate Middleton a preluat o parte dintre saricinile prințului Harry

La începutul lunii februarie, Kate Middleton a fost numită noul patron al Rugby Football League și al Rugby Football Union, roluri deținute anterior de cumnatul ei, ducele de Sussex. Astfel, Kate Middleton a devenit primul membru al Casei Regale care preia din responsabilitățile prințului Harry. 

Ducesa de Cambridge are un mare interes pentru sport, jucând tenis și hochei de la o vârstă fragedă și este, de asemenea, un ferm susținător al rugby-ului, urmărind toate meciurile Marii Britanii din campionat.  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

fata diavol jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
1 horoscop zodia taur jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
14 miki kpital si razvan constantinescu adrian pervoschi trenduri 2020 al patrulea jovsky studio 6 jpg jpeg
ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
zbor Wizz Air întârziat pe Aeroportul Otopeni jpg
sex cuplu shutterstock 503194276 jpeg
image
image
image
image
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg
catelul gino si pisica flossie jpg
shutterstock 641704987 jpg